Victòries per Puiggròs i Fleury al Campionat de Catalunya Sots 15

El passat dissabte 16 de Març les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu van acollir l’edició del 2024 del Campionat de Catalunya d’esquaix a les categories sots 15 masculina i femenina, amb la participació de jugadors i jugadores de diferents Clubs del territori.

A la categoria sots 15 masculina el favorit al títol Arnau Puiggròs (Mèlich SportsClub, Sant Just Desvern) va fer bons els pronòstics i es va endur el campionat sense cedir un sòl joc, derrotant a les semifinals al jugador local Pep Trapero i a la final a Andre Mestre (Club Tennis Sabadell), amb parcials a la final d’11/2, 11/3 i 11/8. La tercera posició va ser per Trapero que en el partit pel tercer lloc es va imposar a Oriol Mora (Mèlich) per 3 jocs a 2, en un partit molt disputat, decidit al cinquè joc per un apretat 15 a 13 per Trapero.

A la categoria femenina la francesa resident a Barcelona Thaïs Fleury (Mèlich SportsClub) es va endur el títol al superar a les semifinals a Lluna Agruña (Club Natació Sant Andreu) per 3 jocs a 1, i a la final a la seva companya de Club Anna Sàlvia per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/4, 11/4 i 11/4. La tercera posició se la va endur Agruña a l’imposar-se a Mar Ruiz (CEAC, Sant Vicenç de Castellet) per 3 jocs a 0.