LLuis Suárez campió del Spanish Masters a Santiago

Els passats dies 14 al 17 de Març les instal·lacions del Gimnasio Squash Santiago a Galícia van acollir l’edició del 2024 del Spanish Masters, prova del circuit europeu d’esquaix de veterans de la ESF, amb la presència de varis representants de la Federació Catalana a les diferents categories en disputa.

A la categoria +60 masculina LLuis Suárez (Anyós, Andorra) es va endur el títol després de superar a les semifinals al portuguès José Aguiar per 3 jocs a 1 i a la final a l’andalús Pedro Ríos també per 3 a 1, amb parcials d’11/9, 5/11, 11/5 i 11/8.

A la categoria +65 masculina 14ena posició per Francesc Servós (SAF UAB) i 15ena plaça per Toni Reillo (Nat’s Sant Fruitós). Servós amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes, i Reillo amb també 2 victòries i 3 derrotes.

Finalment el lleidatà Edu Nadal, resident a Canàries va finalitzar a la novena posició a la categoria +45 masculina. Nadal va caure davant el portuguès Andre Lima a la primera ronda per 3 a 1, per guanyar després els 3 partits pels llocs 9 al 16.