Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries per Capdet, Nadal i Castán al SAF UAB

Els passats dies 3 i 4 de Març les instal·lacions del SAF UAB de la Universitat Autònoma de Bellaterra, van acollir l’edició del 2023 de l’Open SAF UAB d’esquaix de tercera categoria i veterans, amb 26 participants a les diferents categories en disputa.

Pel que fa a la categoria Open de 3ª categoria la victòria se la va endur el jugador del Màlich Sportsclub de Sant Just Desvern Roger Capdet, després d’imposar-se a la final a Jesús Castán (C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 2, amb parcials d’11/5, 11/9, 7/11, 9/11 i 13/11, en un partit diputadíssim. La tercera posició se la va adjudicar el també jugador del C.N. Sant Andreu Javi Agruña per davant del jugador local Màrius Tarrés.

A la categoria de veterans +35 victòria per Edu Nadal (Esquaix Marconi Terrassa) al derrotar a la final a Roger Capdet per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/4, 11/2 i 11/6. Tercera posició també per Javi Agruña i quarta per Màrius Tarrés.

A la categoria veterans +45 Edu Nadal va repetir victòria, a l’imposar-se a la final a Quim Martínez (NIck Spa&Sports de Barcelona) per 3 a 0, amb parcials d’11/2, 11/6 i 11/9, el local Diego Dávila va finalitzar a la tercera posició per davant del seu company de Club Xavi López.

Finalment, a la categoria veterans +55 victòria per Jesús Castán al derrotar a la final a José Martínez (C.N.Barcelona) per 3 a 0, amb parcials d’11/5, 11/3 i 11/5. Tercera plaça per David Cornudella (C.N. Sant Andreu) i quarta posició pel jugador local Emili Burgués.

La consolació de la categoria Open se la va endur David Luna (SAF UAB) a l’imposar-se a la final a Emili Burgués per 3 jocs a 1, mentre que la prova de consolació de prèvies va ser pel local Diego Dávila a l’imposar-se a Xavi López també per 3 a 1.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/21507/open-saf-uab-3a-categoria-i-veterans/