Èxit de participació del VI Open Femení de Gasteiz Reviewed by Momizat on . El passat dissabte 4 de Març les instal·lacions de Mandizorroza a Gasteiz (Vitòria) van acollir la VI edició de l'Open Gasteiz Hiria d'esquaix, amb més de 50 ju El passat dissabte 4 de Març les instal·lacions de Mandizorroza a Gasteiz (Vitòria) van acollir la VI edició de l'Open Gasteiz Hiria d'esquaix, amb més de 50 ju Rating: 0

Èxit de participació del VI Open Femení de Gasteiz

El passat dissabte 4 de Març les instal·lacions de Mandizorroza a Gasteiz (Vitòria) van acollir la VI edició de l’Open Gasteiz Hiria d’esquaix, amb més de 50 jugadores de diferents clubs de l’Estat i una nombrosa representació catalana.

La valenciana Linda Svilane va ser la guanyadora del torneig a l’imposar-se a la final a la navarresa Rosa Andrés. Pel que fa a les jugadores catalanes cal destacar la tercera posició per Cinthya Servellón (Triops Banyoles) i la quarta per Maribel Calabozo (Nick Spa&Sports). Esther Garcia (CE Mediterrani) 12ena, Sara González (Indep.) 13ena, Núria Brunet (CT Sabadell) 17ena, Aina Febrer (Nick Spa) 19ena, Fàtima Fernández (CE Mediterrani) 20ena, Arantxa Orti (Indep.) 27ena, Laia Bonachi (CE Mediterrani) 28ena, Elena Verón (Triops) 29ena i Rut Ramos (CE Mediterrani) 43ena, completaven la participació catalana a Gasteiz.

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top