Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries pel Club Tennis Sabadell i el Club Natació Sant Andreu als Play Offs de la LLiga Catalana d’esquaix de 2ª i 3ª Categoria 2023

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir el passat dissabte 3 de Febrer els play offs de la LLiga Catalana d’Esquaix 2023 de 2ª i 3ª Categoria.

A la 2ª categoria doble presència del Club Tennis Sabadell, amb els equips “B” i “C” a les semifinals. El Club Tennis Sabadell “B” es va defer del Club Natació Sabadell per un clar 4 a 0, amb victòries de C. Ruiz, E. Creus, E. Zabalbeascoa i E. Tejerina davant D. Guzmán, A. Gesti, J. Garcia i J. Olivé respectivament, mentre que el CT Sabadell “C” va fer el mateix amb el Mèlich Sports Club (Tercer classificat final) també per 4 a 0, amb victòries de C. Martín, F. Amaro, J. Caupena i A. Gaug, davant A. Milesi, R. Capdet, A. Corberó i A. Puiggròs. La final va ser molt igualada entre els dos equips del Club Tennis Sabadell. S’avançava el “C” a l’eliminatòria amb la victòria per 3 a 0 de Adrian Gaug davant Enrique Tejerina, seguidament Carlos Martín donava el segon punt pel “C” a l’imposar-se també per 3 a 0 a Christian Ruiz. Seguidament la victòria d¡Enric Creus davant Ferran Amaro per 3 a 0 feia que el partit entre Eric Zabalbeascoa i Francesc Cosp decidís el títol. Zabalbeascoa necessitava guanyar per 3 a 0 i esperar la suma de punts. Finalment ho va aconseguir amb parcials d’11/5, 11/7 i 11/4. Eliminatòria empatada a partits i jocs, però el “B” es va endur el títol per punts, per un ajustat 98 a 95.

Pel que fa a la 3ª Categoria el SAF UAB de Cerdanyola del Vallès i el Club Natació Sant Andreu es van imposar a les semifinals per 3 a 1 al Club Natació Barcelona i el Nat’s de Sant Fruitós de Bages respectivament. El Saf amb vicòries de R. Berdomás, J. Corpas i M. Tarrés davant X. Ojeda, C. Fusté i J. Jordà respectivamet, mentre que J. Martínez va donar l’únic punt del CN Barcelona a l’imposar-se a D. Luna. Pel que fa al Sant Andreu només va cedir el punt de J. Alonso davant D. Llibre. J. Castán, J. agruña i D. Cornudella van imposar-se a T. Reillo, X. Pich i D. Espejo respectivament. A la final, com a la 2ª categoria, màxima igualtat entre els dos equips. Màrius Tarrés donava el primer punt del SAF al derrotar David Cornudella per 3 jocs a 0. Jesús Alonso empatava pel Sant Andreu al guanyar David Luna per 3 jocs a 2. Javier Agruña posava el 2 a 1 pel Sant Andreu a l’imposar-se a Jordi Corpas per 3 a 0. Al partit decisiu Rubén Berdomás es va imposar a Jesús Castán per un ajustat 3 a 2, posant l’empat a partits i jocs a la final però el Sant Andreu es va endur el títol al sumar 150 punts per 131 del SAF UAB. Al partit pel tercer lloc victòria del Club Natació Barcelona davant el Nat’s per 3 a 1.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=B963CF0D-4C82-478F-804E-8921F91C0C8C