Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries pel C.T. Sabadell i el GEiEG als play off de Lliga Catalana de 2ª i 3ª Categoria

Els passat dia 14 de Gener el Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir el play off de la LLiga Catalana d’esquaix de 2ª i 3ª Categoria, amb la disputa de les semifinals i finals a cada categoria.

Pel que fa a la 3ª Categoria semifinals força igualades, amb victòria pel GEiEG davant el C.E. Mediterrani per 3 victòries a 1, i de l’Esquaix Igualada davant el C.T. Sabadell per 2 a 2, eliminatòria decidida pels punts on cal destacar la inoportuna lesió del jugador num. 3 del CT Sabadell, LLuis Vilalta, que en el partit decisiu davant Carlos Sánchez es va lesionar al primer joc quan tot feia pensar que el CT Sabadell es classificaria per la final. A la final, l’equip gironí del GEiEG es va imposar a l’Esquaix Igualada per 3 victòries a 1. Obria l’eliminatòria el partit entre els jugadors num. 4 de cada equip, amb victòria de l’igualadí Sergi Campos davant Tomàs Brea per 3 jocs a 1. Seguidament el partit entre els jugadors num. 1 on el gironí Efrèn Llach va derrotar Montse Fajardo per 3 jocs a 1. La victòria de Pep Massó davant Sergio Rivero per 3 jocs a 0 donava aventatge als gironins, que van rematar la final amb la victòria de Jordi Puig davant Carlos Sánchez per 3 jocs a 0, donant el primer títol pels gironins a la categoria. El CT Sabadell va aconseguir la 3ª plaça a l’imposar-se al C.E.Mediterrani per 3 a 1.

A la 2ª Categoria molt nivell i partits molt disputats tant a les semifinals com a la final. A la primera semifinal el CT Sabadell ‘B’ va fer bons els pronòstics i es va imposar a l’Esquaix Igualada tot i l’empat a 2 per 7 jocs a 6. Victòries de Nacho Fajardo davant Iván Serrano per 3 jocs a 1 i de Montse Fajardo davant Eric Zabalbeascoa per 2 a 1, mentre que les victòries per 3 a 0 de Cristian Ruiz davant Carlos Sánchez i de Marc Altarriba davant Toni Fernández per wo (indisposició) donaven el pas a la final als sabadellencs. A l’altra semifinal igualtat màxima entre el Bonasport de Barcelona i el CT Sabadell ‘A’. Oriol Herrero donava el primer punt al CT Sabadell imposant-se a Jaume Solanas per 3 jocs a 0. Seguidament Dani Pascual empatava l’eliminatòria pel Bonasport al derrotar Santi Grau per idèntic resultat. Seguidament Rodrigo Seva es va imposar a Pablo Garrido per un ajustat 3 a 2, donant un valuós punt pels de Barcelona. Al partit decisiu Jesús Pablos va derrotar Oriol Mestre en un marathonià partit decidit al 5è joc per 11/9, punt decisiu per classificar al Bonasport per la final. La final entre el CT Sabadell ‘B’ i el Bonasport es preveia molt igualada. Cristian Ruiz va donar el primer punt als vallesans al derrotar Carles Farelo per 3 jocs a 1. Dani Pascual va posar l’empat a l’imposar-se a Iván Serrano pel mateix resultat. Marc Altarriba posava en clara aventatge al CT Sabadell al guanyar a Rodrigo Seva per un clar 3 a 0. Al partit decisiu Eric Zabalbeascoa només necessitava guanyar un joc o bé 15 punts per donar el títol als vallesans, i tot i perdre els dos jocs disputats davant Jesús Pablos per 11/8 i 11/9 donava la victòria als de Sabadell per punts. Al partit pel tercer lloc victòria del CT Sabadell ‘A’ davant l’Igualada per 3 a 1.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F4D78E0E-F5BA-4020-B88B-17BCF03A01B6