Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries del CT Sabadell i CN Sant Andreu als Play Off de la LLiga Catalana de 2ª Categoria i Veterans

El Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir els passats dies 4 i 5 de Març el Play Off de la LLiga Catalana d’esquaix 2021 de la 2ª Categoria i Veterans, amb la presència dels 8 equips classificats, 4 a 2ª categoria i 4 a veterans.

El divendres 4 es van jugar les semifinals a les dues categories. A la categoria de veterans, els actuals campions, el Club Natació Sant Andreu, partia com a favorit al títol, i va fer bons els pronòstics imposant-se a les semifinals al Marconi de Terrassa per 3 a 0, amb victòries de Javier Agruña, Jesús Castán i David Cornudella davant Xavi Hita, Joan Casahuga i Òscar Bagué respectivament, cedint només un joc Castán davant Casahuga. L’altra semifinal va estar molt més disputada, entre el SAF UAB de Cerdanyola del Vallès i el Club Natació Barcelona. L’eliminatòria es va decidir al darrer partit entre David Luna del SAF i Joan Jordà del CN Barcelona, amb victòria pel primer per un ajustat 3 a 2, remuntant un advers 1 a 2. Prèviament Edu López (CN Barcelona) s’havia imposat a Xavi López (SAF UAB) per un ajustat 3 a 2, mentre que David Guzmán (SAF) va empatar l’eliminatòria superant José Martínez per 3 jocs a 0. A la final de dissabte David Cornudella donava el primer punt al CN Sant Andreu al guanyar a Xavi López per 3 jocs a 0. David Guzmán posava l’empat a la final a l’imposar-se a Javi Agruña també per 3 jocs a 0. Finalment, al partit decisiu Jesús Castán donava el títol al Sant Andreu al derrotar Emili Burgués per un ajustat 3 a 2, amb parcials d’11/9, 9/11, 11/8, 9/11 i 11/5. Al partit pel tercer lloc victòria del CN Barcelona davant el Marconi per 2 a 1. Martínez i Jordà van donar els punts pel CN Barcelona a l’imposar.-se a Casahuga i Narcís Sánchez respectivament, mentre que X.Hita va donar l’únic punt pels de Terrassa al derrotar Carles Fusté per 3 jocs a 1.

A la 2ª Categoria les semifinals de divendres no van deparar sorpreses, i els dos principals caps de sèrie, el Mèlich SportsClub de Sant Just Desvern i el Club Tennis Sabadell van fer bons els pronòstics i es van classificar pel a la final, imposant-se a l’Esquaix Igualada i el Bonasport de Barcelona respectivament. El Mèlich va decidir l’eliminatòria davant l’Igualada amb victòries d’Alex Corberó, Oriol Sàlvia i Alex Milesi davant Sergio Rivero, Nacho Fajardo i Montse Fajardo respectivament. Toni Fernández va donar l’únic punt pels d’Igualada després de la victòria davant Oriol Sàlvia Jr. per 1 a 1 i retirada per indisposició del jove jugador del Mpelich. A l’altra semifinal el CT Sabadell es va imposar al Bonasport per 4 a 0, amb victòries de Santi Grau, Iván Serrano, Sergi Planas i Christian Ruiz davant Jesús Pablos, Marc Pedrós, Holger Kirgis i Jaume Solanas. A la final de dissabte es preveia molta igualtat. El primer punt va caure del cantó del CT Sabadell, amb victòria clara de Christian Ruiz davant Roger Capdet per 3 a 0. Oriol Sàlvia empatava l’eliminatòria al derrotar clarament Santi Grau també per 3 a 0. El partit entre Iván Serrano i Oriol Sàlvia Jr. es preveia decisiu pel títol però les molèsties físiques de Salvia Jr li van impedir poder desplegar el seu joc, caient davant Serrano per 3 a 0. Al darrer partit Planas només necessitava un joc per donar al CT Sabadell el títol, i ho va aconseguir al primer joc, al guanyar per 11 a 7 Martín Rueda. Planas va acabar donant el punt que posava el 3 a 1 a la final a l’imposar-se a Rueda per 2 jocs a 0. L’Esquaix Igualada va endur-se la tercera posició final davant el Bonasport.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=2A430F0B-86B7-4DD6-894E-5CC8DA183C3A