Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Mèlich SportsClub campió de la LLiga Catalana d’Squash 57 2021

Les instal·lacions del Mèlich SportsClub van acollir els passats dies 12 i 13 de Març el play off final de la LLiga Catalana d’Squash 57 del 2021, amb la presència dels quatre equips millor classificats a la lliga regular disputant les semifinals del divendres.

A les semifinals del divendres s’enfrontaven els dos princpals favorits, el Club Tennis Sabadell, dominador de la competició els darrers anys, i l’equip local, el Mèlich SportsClub. Es preveia una eliminatòria igualada, on el punt dels jugadors número 3 de cada equip decidiria l’eliminatòria. I així va ser, l’enfrontament entre Xavi Diego (CT Sabadell) i Narcís Pelach (Mèlich) va acabar sent decisiu per la victòria dels de Sant Just Desvern, Pelach es va imposar per un clar 2 a 0 a Diego, amb parcials d’11/7 i 11/5. Oriol Sàlvia va donar el segon punt pel Mèlich al derrotar Albert Codina per 2 a 0, mentre que Xavis Silvestre es va imposar a Alex Corberó també per 2 a 0 per posar el 2 a 1 final a l’eliminatòria. A l’altra semifinal el CN Sant Andreu es va imposar de forma clara al Marconi de Terrassa per 3 a 0, amb victòries de Marc Tena, David Cornudella i Ivan Sánchez davant Toni Cañas, Josep Solà i Xavi Hernández respectivament.

A la final domini clar del Mèlich davant el Club Natació Sant Andreu. amb victòries clares d’Oriol Sàlvia davant Ivan Sánchez, Narcís Pelach contra David Cornudlla i Martín Rueda davant Marc Tena, pel 3 a 0 final. Al partit pel tercer lloc el CT Sabadell es va imposar al Marconi també per 3 a 0.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=2A430F0B-86B7-4DD6-894E-5CC8DA183C3A