Dark

Auto

Light

Destacable actuació dels catalans al Spanish Masters de Santiago

Els passats dies 10 al 13 de Març les instal·lacions del Squash Santiago a Galícia van acollir l’edició del 2022 del Spanish Masters d’esquaix, prova del circuit europeu de veterans, amb la participació de cinc representants de la Federació Catalana.

A la categoria +60 el jugador del Club Tennis Tarragona Park José Manuel Flores va obtenir una meritòria 6ª plaça, després d’imposar-se al francès D.Dautremont per 3 jocs a 0 i caure amb l’irlandès J.Dineen per 3 a 1. A la lluita pels llocs 5 al 8 victòria davant el francès D.Pergue per 3 a 2 i derrota davant l’irlandès D.Lalor per 3 a 0. El campió va ser l’andorrà LLuis Suárez, al derrotar a la final a l’irlandès Dineen per 3 jocs a 1. A la mateixa categoria el jugador del CN Sant Andreu Jesús Castán va caure a la fase prèvia davant el jugador de Cantàbria David Griffiths per 3 a 1, i a la lluita pels llocs 17 al 20 victòries davant l’alemany K.Bochinski per 3 a 2 i el valencià J.L Vázquez per 3 a 1 i derrota davant el portuguès A.Quintas per 3 a 0, obtenint la 19ª posició final.

A la categoria +65 el jugador del SAF UAB Francesc Servós va finalitzar a la cinquena posició, amb victòries davant l’alemany U.Dackweiler i el galleg M.Besedovchi per 3 a 1 i 3 a 2 respectivament, i derrotes davant l’alemany U.Marrek i l’irlandès P.Stephens per 3 a 1 i 3 a 0 respectivament. A la mateixa categoria el jugador del Nat’s Antoni Reillo va finalitzar va a la 8ª posició, després amb una victòri dvant l’alemany U.Dackweiler, per caure amb l’alemany P.Hoeffling per 3 a 0 i amb l’austriac G.Hager per un ajustat 3 a 2.

Finalment a la categoria +55 el jugador del SAF UAB Emili Burgués va obtenir la 10ª posició, amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes, imposant-se a l’alemany C.Doil, al gibraltareny T.Charvetto i al portuguès J.Aguiar, per caure davant l’alemany U.Eugen i l’anglès J.Masche.

Cal destacar que el català afinacat a Gibraltar Iván Flores es va endur el títol a la categoria +40 al derrotar al partit decisiu al gibraltareny C.Navas per 3 joc a 0.