Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Lafuente, Blasco, Mghar, Fité i Rivero s’imposen als Campionats de Catalunya Sots 9 i sots 19

Els passats dies 18 i 19 de Març el Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir el Campionat de Catalunya sots 9 i sots 19 Masculí i Femení, amb una nombrosa participació de jugadors i jugadores de diferents punts del territori.

A la categoria sots 9 masculina el jugador del Gestsquash d’Andorra Jan Fité, va fer bons els pronòstics i es va endur el títol, després d’imposar-se a les semifinals al també andorrà del Gestsquash Guillem Martí per 3 jocs a 0 i a la final al terrassenc de l’Esquaix Marconi Martí Colillas també per 3 a 0, amb parcials d’11/7, 11/4 i 11/6. La tercera pla´ça se la van jugar dos jugadors del Gestsquash, G.Martí i Oriol Poy, amb victòria pel segon per 3 jocs a 0. Cal destacar la cinquena plaça d’Ilian Hotchandani (Gestsquash) amb només 6 anys, així com la novena i desena plaça respectivament de Marc Reyes (Tipi Park/Squash Project) i Martí Franco (SAF UAB Cerdanyola) amb també només 6 anys d’edat.

A la categoria femenina la jugadora de l’Esquaix Igualada Ariadna Rivero, es va endur el títol al derrotar a les jugadores del Tipi Park / Squash Project, Gina Gambau i Abril Reyes sense cedir un sol joc. Segona posició per Gambau i tercera per Abril Reyes.

A la categoria sots 19 masculina plata victòria pel jugador del Triops de Banyoles Achraf Mghar, a l’imposar-se a les semifinals a Carlos Martín (CN Sant Andreu) per 3 jocs a 1 i a la final al seu company de Club Aniol Germà per un ajustat 3 a 2, amb parcials d’11/4, 11/8, 9/11, 9/11 i 11/3. Tercera posició final per Martín al derrotar a Franck Granados (Gestsquash) per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 19 masculina absoluta torneig de molta qualitat on el jugador de Malgrat de Mar Hugo Lafuente (Squash Project) va imposar-se finalment, amb victòries a semifinals davant l’actual campió d’Espanya el bulgar resident a Esplugues Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal / BGS) per 3 jocs a 0, i a la final a Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) per un ajustat 3 a 2, amb parcials d’11/6, 4/11, 3/11, 11/9 i 11/9. Tercera posició final per Joan Serna (Esportiu Rocafort / BGS).

Finalment a la categoria sots 19 femenina victòria clara d’Ona Blasco (Tipi Park/Squash Project). La jugadora de LLoret de Mar es va imposar a la seva eterna rival, Montse Fajardo (Esquaix Igualada) amb parcials d’11/8, 11/5 i 11/8.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/8036/campionat-de-catalunya-sots-9-i-sots-19-masculi-i-femeni

Fotos:

Galeria