Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries de Serna i Puiggròs al Campionat de Catalunya sots 13 i 17 Mixt

El passat dissabte 22 d’Octubre les instal·lacions del Màlich SportsClub de Sant Just Desvern van acollir l’edició del 2022 del Campionat de Catalunya d’esquaix sots 13 i sots 17 Mixt, amb la presència de jugadors i jugadores de tot el territori.

A la categoria sots 17 la victòria se la va endur de forma clara Bernat Serna (Esportiu Rocafort / BGS), que no va cedir cap joc en tot el torneig, imposant-se als quarts de final a Pol Masanas (Triops Banyoles), a les semifinals a Aniol Germà (Triops) i a la final a Carlos Martín (C.N.Sant Andreu / BGS) amb parcials d’11/8, 11/5 i 11/9. La tercera posició va ser per Germà, que va derrotar al partit pel tercer lloc al seu company de Club Achraf Mghar per 3 jocs a 2.

A la categoria sots 13 també victòria clara pel jugador local Arnau Puiggròs. Puiggròs es va imposar als quarts de final a Mar Ruiz (CEAC Castellet), a les semifinals a Tejas Vijayakumar (Mèlich) i a la final a Izan Baños (Anyós Andorra) amb parcials d’11/1, 11/6 i 11/6. Pep Trapero (C.N.Sant Andreu) es va endur la tercera plaça al superar Vijayakumar per 3 jocs a 1.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/15920/campionat-de-catalunya-sots-13-i-sots-17-mixt/