Celebrat l’amistós Catalunya – Portugal de la II Setmana Catalana de l’Esport 2022 Reviewed by Momizat on . El passat dissabte 22 d'Octubre, dins la setmana catalana de l'esport organitzada conjuntament entre l'Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la G El passat dissabte 22 d'Octubre, dins la setmana catalana de l'esport organitzada conjuntament entre l'Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la G Rating: 0

Celebrat l’amistós Catalunya – Portugal de la II Setmana Catalana de l’Esport 2022

El passat dissabte 22 d’Octubre, dins la setmana catalana de l’esport organitzada conjuntament entre l’Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Generalitat de Catalunya (Secretaria General de l’ESport), amb la presència de més de 2.000 esportistes, de 23 països, 30 esports, 20 seus a la província de Girona i més de 50.000 espectadors i espectadores, on l’esquaix també va tenir la participació amb l’enfrontament entre les seleccions catalana i portuguesa. Un total de 17 partits disputats durant la jornada del dissabte al Triops de Banyoles. L’esdeveniment rememorava la primer i única edició de la Setamana Catalana de l’Esport celebrada l’any 1935 a Barcelona.

Pel que fa a l’enfrontament, les dues seleccions presentaven alineacions plenes de jugadors i jugadores joves amb molta projecció. La victòria final va ser per la selecció catalana que va guanyar 10 dels 17 partits disputats. L’enfrontament va ser força disputat, però les victòries d’Ona Blasco i Montse Fajardo davant la num 1. i num 3. portugueses, Sofia Aveiro Pita i Maria Arseniev respectivament, van decantar la balança a favor de l’equip català. Durant la jornada es va produir la visita del President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el Sr. Gerard Esteve, i del President de la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol el Sr. Joan Casahuga.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=25CF024A-1564-41FB-9BA3-A37A93D68A8E

Streaming:

https://m.twitch.tv/esportplustv

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top