Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Servellón i Serna s’imposen a l’Open de 3ª Categoria del C.E.Mediterrani

Els passats dies 4 i 5 de Novembre les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani van acollir l’edició del 2022 de l’Open de 3ª Categoria d’esquaix, tant a categoria Masculina com femenina, amb la participació de 40 jugadors i jugadores d’arreu del territori.

A la categoria femenina les dues principals favorites, Cinthya Servellón (Triops Banyoles) i Maribel Calabozo (Nick Spa&Sports), van guanyar amb claredat els seus respectius grups, sense cedir cap joc, aconseguint el pas a la final, amb victòria per Servellón per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/4, 11/8, 8/11 i 11/5. La tercera posició final va ser per Aina Febrer (Nick Spa&Sports) imposant-se a Sara González (Casagemas Badalona) per 3 jocs a 0.

A la categoria masculina Bernat Serna (Esportiu Rocafort / BGS) es va endur el títol sense cedir un sòl joc en tot el torneig, amb victòries a quarts de final davant Sergio Rivero (Esquaix Igualada), a les semifinals davant Jesús Castán (C.N.Sant Andreu) i a la final davant Carlos Martín (C.N.Sant Andreu / BGS) amb parcials de 12/10, 11/5 i 12/10. Al partit pel tercer lloc Castán va derrotar José Martínez (C.N.Barcelona) per 3 jocs a 1.

A la categoria Plata (perdedors de vuitens de final) victòria per José Manuel Flores (C.N.Sant Andreu) a l’imposar-se a Aniol Germà (Triops) per un ajustat 3 a 2 i 11/9 al cinquè.

Emili Burgués (SAF UAB) es va endur la categoria bronze (perdedors de setzens de final) al derrotar al local Alex Herrán per un ajustat 3 a 2, mentre que la consolació de la categoria bronze va ser pel local Raul Díaz, a l’imposar-se a Kevin Guerra (Nat’s) per 3 jocs a 0.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/16752/open-3a-categoria-c-e-mediterrani/