Victòries de Pablo Dolz, Noa Romero, Julia Bagué i Andreu Mestre als Campionats de Catalunya sots 9 i sots 19

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir el passat dia 15 de Febrer els Campionats de Catalunya d’esquaix sots 9 i sots 19, amb 30 participants de diferents clubs de Catalunya.

A la categoria sots 9 victòria del favorit, sots campió el 2019, Andreu Mestre (Malibú Esportiu de Sabadell). Mestre es va imposar a tots els rivals de la lligueta cedint només dos jocs, un davant el sotscampió final, l’andorrà Gil Fité (Anyós) i un altre davant Jan Frigoler (Triops Banyoles), tercer classificat final. El també andorrà Izan Baños (Anyós) va finalitzar a la quarta posició.

A la categoria sots 19 els dos favorits i caps de sèrie 1 i 2 del torneig, Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) i Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) van fer bons els pronòstics accedint a la final del torneig. Fajardo es va desfer de Noa Romero (C.N.Sant Andreu) a les semifinals per 3 jocs a 1, mentre que Dolz va fer el mateix amb Hugo Lafuente (Squash Project) per un contundent 3 a 0. A la final, Dolz es va imposar a Fajardo en un partit molt disputat, on es va avançar amb dos jocs però Fajardo va igualar la final a 2 després de guanyar al tercer i quart joc, en el cinquè i definitiu Dolz va mostrar més solidesa i es va imposar a l’igualadí, enduent-se el títol, amb parcials de 12/10, 11/7, 5/11, 8/11 i 11/5. Tercera posició final per Hugo Lafuente mentre que Joan Serna (Fitmix Training Center) va aconseguir la quarta plaça masculina.

A la categoria femenina Noa Romero va endur-se el títol a l’aconseguir una meritòria plaça a les semifinals masculines, mentre que Montse Fajardo (Esquaix Igualada) va ser sotscampiona i Ona Blasco (Squash Project) la tercera classificada. Joana Rodoreda (Nat’s Sant Fruitós de Bages) va aconseguir la quarta posició final.

A la categoria sots 19 plata el jugador local Julià Bagué va endur-se el títol, al superar a la final a Achraf Mghar (Triops) per 3 joc a 0, amb parcials d’11/5, 11/3 i 11/9. Bagué s’havia imposat a Adrià López a les semifinals en un partit molt disputat per 3 jocs a 2, mentre que Mghar va fer el mateix amb Biel Díaz (Nat’s) per un clar 3 a 0. López va finalitzar a la tercera posició al derrotar Díaz per un ajustat 3 a 2 al partit pel tercer lloc.