Victòria de Nil Munné a Igualada

Les instal·lacions de l’Esquaix Igualada van acollir els passats dies 21 i 22 de Febrer la primera prova del circuit de 3ª categoria d’esquaix, amb la participació de 20 jugadors i jugadores de diferents clubs de Catalunya.

El local Nil Munné es va endur el torneig derrotant a la final al seu company de Club el lleidatà Toni Fernández per 3 jocs a 1, amb parcials de 4/11, 11/4, 119 i 11/2. A les semifinals Munné es va desfer del jove Ferran Amaro (Malibú Sabadell) per 3 a 0, mentre que Fernández va fer el mateix amb el també jove jugador del Malibú Oriol Herrero per 3 jocs a 1. Herrero va aconseguir la tercera posició a l’imposar-se al partit pel tercer lloc a Amaro per 3 jocs a 1, remuntant el joc inicial.

Cinquena posició per José Martínez (Club Natació Barcelona) per davant del local Carlos Sánchez.