Victòries de Fajardo, Sàlvia i Puiggròs a la Copa d’Espanya sots 13 i 17

Les instal·lacions del Club de Campo K7 de Paterna (València) van acollir els passats dies 16 al 18 de Setembre la Copa d’Espanya d’esquaix Sots 13 i sots 17, tant a la categoria masculina com femenina, amb una àmplia representació catalana i uns magnífics resultats.

A la categoria sots 17 masculina Oriol Sàlvia (Mèlich Sportsclub) es va endur el títol al superar a la final al local Adrian Revert per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/6, 16/14 i 12/10, prèviament Sàlvia s’havia desfet als quarts de final d’Aleix Romero (C.N. Sant Andreu) i a les semifinals del madrileny Javier Fraser tots dos per 3 jocs a 0. Marc Altarriba (C.T Sabadell / BGS) va caure a les semifinals davant Revert per un ajustat 3 a 2, aconseguint la 4ª posició final. Aleix Romero va finalitzar a la 5ª posició, Carlos Martín (C.N.Sant Andreu / BGS) 10è, Bernat Serna (Esportiu Rocafort / BGS) 11è, Aniol Germà (Triops Banyoles) 12è, Roger Mora (Mèlich) 24è i Pol Asensio (Mèlich) 25è van completar els resultats dels catalans.

A la categoria sots 17 femenina domini clar de Montse Fajardo (Esquaix Igualada) que es va endur el títol sense cedir un sòl joc en tot el torneig, imposant-se als quarts de final a l’andalusa Siena Hall, a les semifnals a la murciana Mónica Hernández i a la final a la gallega Olivia Mon amb parcials d’11/4, 11/8 i 14/12.

A la categoria sots 13 masculina també domini clar del jugador del Mèlich Sportsclub Arnau Puiggròs, que es va endur el títol sense cedir un joc, imposant-se als quarts de final al madrileny Eduardo Kuhnel, a les semifinals al galleg Tiago Vilas i a la final al també galleg Mauro Vilas amb parcials d’11/5 11/9 i 11/8. Tomás Winkel (Gestsquash Andorra) i Oriol Mora (Mèlich) van finalitzar a la 7ena i 8ena plaça respectivament.

Finalment a la categoria sots 13 femenina les dues representants catalanes es van enfrontar als quarts de final, amb victòria molt ajustada per 3 jocs a 2 de Mar Ruiz (CEAC Sant Vicenç de Castellet) davant Anna Sàlvia (Mèlich). Ruiz però va caure a les semifinals davant la gallega Eva Rosón per 3 jocs a 0, al partit pel tercer lloc també derrota davant la també gallega Eva Álvarez, aconseguint la 4ª posició final. Sàlvia va finalitzar a la cinquena posició. La madrilenya Nerera Fraser es va endur el títol al superar Rosón per 3 jocs a 1.