Dark

Auto

Light

Iván Pérez campió de la Copa Federació PSA 2022

El canari resident a Barcelona Iván Pérez (BGS, PSA 88) es va endur el títol de campió de la Copa Federació PSA Satel·lit disputada a les instal·lacions del GEiEG de Girona els passats dies 16 i 17 de Setembre.

Domini clar del canari durant tot el torneig, on no va cedir cap joc, per imposar-se a la final a l’andalús Augusto Ortigosa (PSA 207) amb parcials d’11/6, 11/6 i 11/8. Prèviament Pérez s’havia desfet als quarts de final de Jaideep Sethi (Índia PSA 385) i a les semifinals del també andalús Javi Martín (PSA 219). El català Nilo Vidal (Eurosport / BGS, PSA 205) va finalitzar a la tercera posició, després d’imposar-se a Hugo Lafuente (Tipi Park Sports / Squash Project) als quarts de final per 3 jocs a 0 i caure a les semifinals davant Ortigosa també per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc es va imposar a Martí per 2 a 1 i retirada per lesió de l’andalús. Pablo Dolz (PSA 276) va caure als quarts de final davant Ortigosa, prèviament Dolz s’havia imposat a l’australià Robert Palmer (PSA 618) per 3 jocs a 0. La prova de consolació se la va endur el galleg Víctor Reguera (PSA 783) al derrotar a la final a Hugo Lafuente per 3 jocs a 1. Iván Serrano (SAF UAB), Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) i James Hyman (GEiEG) van caure a la primera ronda, Serrano davant Sethi per 3 a 2, Fajardo davant el galleg Pablo Quintana (PSA 309) per 3 a 0 i Hyman davant Ortigosa per 3 jocs a 1.

Paral·lelament al torneig PSA es van jugar les proves de 2ª i 3ª categoria del circuit català amb una destacada participació local.

A la 2ª categoria domini clar del jugador surafricà, el local James Hyman, que es va endur el torneig sense cedir un sòl joc, imposant-se a les semifinal al també local David Vossen i a la final a Joan Serna (Esportiu Rocafort / BGS) amb parcials d’11/6, 11/3 i 11/2. Tercera posició final per Vossen a l’imposar-se al partit pel tercer lloc al també local Efren Llach per 3 jocs a 1.

A la tercera categoria victòria de David Sarmiento (Metasports Polinyà), al superar a la final a Màrius Tarrés (SAF UAB) per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 13/11, 7/11, 11/6, 7/11 i 11/7. Tercera posició final per Rubén Berdomás (SAF UAB) al guanyar el partit pel tercer lloc al local Pep Massó per 3 a 0.