Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

La selecció espanyola sotscampiona als Jocs del Mediterrani

La localitat italiana de Cosenza va acollir l’edició del 2022 dels Jocs del Mediterrani, amb la competició per equips que es va celebrar els dies 9 i 10 de Setembre. Competien en format lligueta les seleccions d’Espanya, Itàlia, França, Israel i Grècia, i formant part de l’equip espanyol Ona Blasco (Tipi Park Sports / Squash Project), Montse Fajardo (Esquaix Igualada), Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS) i Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub), a banda del seleccionador junior espanyol Oriol Sàlvia. Completaven l’equip la gallega Olivia Mon, l’andalusa Estela Martín, el valencià Adrián Revert i el palentí Pablo Antolín.

El format era de lligueta, tots contra tots, amb els equips formats per dos jugadors i dues jugadores. Cal destacar que els partits es jugaven segons una puntuació força especial, únicament tres jocs a 15 punts, format que s’utilitza a la lliga italiana.

Al primer enfrontament victòria clara davant Israel per 4 a 0 amb victòries d’Ona Blasco i Oriol Sàlvia. Davant Grècia victòria per 3 a 1, amb victòria de Marc Altarriba i derrota de Montse Fajardo per 2 jocs a 1. A la terecra jornada Espanya es va imposar clarament a Itàlia per 4 a 0, amb victòries de Marc Altarriba i Oriol Sàlvia. S’arribava a la darrera jornada amb tot per decidir en l’enfrontament davant França, que també havia cedit un partit davant Israel, però amb aventatge d’un joc. La final va ser molt igualada amb dos victòries per cada equip. Blasco es va imposar 3 a 0 a Ines Guyot, Lilou Brevard va fer el mateix amb Montse Fajardo, Pablo Antolín es va desfer per 3 a 0 de Lilou Toussaint mentre que Axel Diet es va imposar a Adrián Revert també per 3 a 0. Empat a partits, jocs i punts, 142 a 142, però França es va endur el títol pel comput general de jocs, 36 a 10 pels 36 a 9 de la selecció espanyola. El podi el va completar Grècia, per davant d’Itàlia i Israel.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=70E32F89-15B4-4688-B7BC-C311844D654C