Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ona Blasco campiona dels Jocs del Mediterrani a Itàlia

La localitat italiana de Rende acull els dies 5 al 10 de Setembre els Jocs del Mediterrani d’esquaix, a les categories masculina i femenina, en format individual els tres primers dies i per nacions els dies 9 i 10, amb la participació de 5 nacions, Espanya, Itàlia, França, Grècia i Israel, i la presència de 2 jugadors i 2 jugadores a l’equip espanyol, a banda del seleccionador júnior, Oriol Sàlvia.

Al quadre prinicipal femení les catalanes Ona Blasco (Tipi Park Sports / Squash Project) i Montse Fajardo (Esquaix Igualada) van tenir una actuació molt destacada, aconseguint Blasco el títol de campiona i Fajardo la cinquena posició final. Blasco va derrotar a totes les rivals sense cedir un sòl joc en tot el torneig, imposant-se a la israelina I.Zoi a primera ronda i a les franceses E.Ciceri, L.Brevard a quarts de final i semifinals respectivament. A la final victòria davant la també francesa Ines Guyot amb parcials d’11/6, 11/1 i 11/3. Fajardo va derrotar a primera ronda a l’italiana K.Tallarico per 3 jocs a 0, a quarts de final va caure davant la sotscampiona I.Guyot per un ajustat 3 a 2 i 14/12 al cinquè joc. A la lluita pels llocs 5 al 8 victòries davant l’italiana F.Micelli per 3 a 2 i davant l’anadalusa Estela Martín per 3 a 1, aconseguint la 5ª posició final.

Al quadre masculí cal destacar la 4ª posició final de Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS) i la 6ª d’Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub). Altarriba va accedir a les semifinals després d’imposar-se a l’israelià N.Wiegenfield per 3 a 0 a primera ronda i al francès M. De la Colina per 3 a 2, caient davant el també francès L.Toussaint per un ajustat 3 a 2. Al partit pel tercer i quart lloc derrota també molt ajustada davant el valencià Adrián Revert per 3 a 2 i 11/9 al cinquè. Sàlvia es va imposar a G.Wiegenfield d’Israel per 3 a 0, caient a quarts de final davant L.Toussaint per 3 a 0. A la lluita pels llocs 5 al 8 victòria davant De la Colina per 3 a 1 i derrota davant el palentí Pablo Antolín per 3 jocs a 0, aconseguint la 6ª posició final.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/tournament/6507653A-8784-435D-8EDB-2697177637D7