Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares sotscampió a Palència

Els passats dies 26 al 28 d’Agost la localitat castellana de Palència va acollir l’edició del 2022 del prestigiós Open San Antolín, en la 18ª edició, i la presència de varis jugadors representants de la Federació Catalana.

El sabadellenc Iker Pajares (C.T. Sabadell / BGS, PSA 26) va disputar la final del torneig després de derrotar a primera ronda a Luis Marín (Navarra), al gallegs Victor Reguera (PSA 809) i Arón Astray (PSA 281) als vuitens i quarts de final respectivament, tots per 3 a 0 i a les semifinals al també galleg Pascal Gómez per 3 jocs a 1. A la final però, va caure davant el jugador de Milladoiro (Galícia) Borja Golán (PSA 41) amb parcials d’11/7, 11/6 i 11/3. Primer torneig pel català després de vàries setmanes de baixa per una lesió.

Pel que fa a la resta de respresentació catalana Nilo Vidal (Eurosport La Pineda / BGS, PSA 203) va accedir als quarts de final del torneig a l’imposar-se al palentí Pablo Garrido a primera ronda per 3 a 0 i al galleg Pablo Quintana (PSA, 311) als vuitens de final per 3 jocs a 1, caient als quarts de final davant Pascal Gómez per 3 jocs a 0. Pablo Dolz (CN Sant Andreu / BGS, PSA 283), Hugo Lafuente (Tipi Park Sports / Squash Project) i Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) van caure a la primera ronda davant Ernesto Revert (PSA 581), Javier Martín (PSA 222) i Borja Golán respectivament. Pablo Dolz es va endur la prova de consolació al derrotar a la final a Hugo Lafuente per 3 jocs a 0. Aleix Romero no va poder superar la fase prèvia al caure davant el galleg Fernando Ferrer per un ajustat 3 a 2.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/13352/open-san-antolin-palencia-2022/