Iván Flores campió del Món d’esquaix de veterans +40

El barceloní resident a Gibraltar Iván Flores es va proclamar Campió del Món d’esquaix a la categoria +40 al World Squash Masters disputat a la localitat polaca de Wroclaw els passats dies 21 al 27 d’Agost.

Flores es va proclamar campió mundial en un torneig impecable on no va cedir un sòl joc, derrotant a la final a l’alemany Heiko Schwarzer amb parcials d’11/4, 11/9 i 11/9. Prèviament, Flores es va imposar clarament a A.Almaqseed (Kuwait), M. Paroulek (Rep.Txeca), J.Witt (Alemanya), J.Koskelin (Finlàndia) i J. Wong (Hong Kong).

La representació catalana la completaven: Alex Luque (Triops +40) 23ª posició, Ignasi Herms (Marconi Terrassa +50) 7ª posició, Tony Griffin (Marconi +60) 8ª posició, LLuis Suárez (Anyòs Andorra +60) 7ª posició i Francesc Servós (+65), 33ª posició.