Nilo Vidal 14è a l’Europeu absolut individual

La localitat alemanya d’Hamburg va acollir els passats dies 17 al 20 d’Agost l’edició del 2022 dels Campionats d’Europa Individuals absoluts d’esquaix, amb la presència del català Nilo Vidal (Eurosport La Pineda, BGS, PSA 203) al quadre principal del torneig.

A la primera ronda del torneig Vidal es va desfer de l’ucraïnès Ruslan Sorochynskyi per 3 jocs a 1. A vuitens de final, però, va caure davant el francès Victor Crouin (PSA 18) per 3 jocs a 0. A la lluita pels llocs 9 al 16 derrota davant el txec Jacub Solnicki (PSA 122) per 3 jocs a 1, victòria davant l’hongarès Daniel Simon per 3 jocs a 1 i derrota davant el també txec Vyktor Byrtus (PSA 113) també per 3 jocs a 1, assolint la 14ª posició final.

El suís Nicolas Mueller (PSA, 15) es va imposar a la final al francès Crouin per 3 jocs a 0, mentre que a la categoria femenina les belgues Tinne Gilis (PSA, 12) i Nele Gilis (PSA, 13) van disputar la final, amb victòria per la primera també per 3 jocs a 0. Cal destacar l’actuació de la gallega Marta Domínguez (PSA 69), quarta classificada final, així com la de la murciana Cristina Gómez (PSA, 49), cinquena. El galleg Borja Golán (PSA, 41) i el canari resident a Barcelona Iván Pérez (BGS, PSA 89) van compartir la setena plaça final.