Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries d’Asensio, Baños i Colilles als Campionats de Catalunya sots 9, 11 i 15 Mixtes

El passat dissabte 1 d’Octubre les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els Campionats de Catalunya d’esquaix a les categories sots 9, 11 i 15 mixtes, amb una nombrosa participació de jugadors i jugadores de diferents Clubs de Catalunya i Andorra.

A la categoria dels més petits, els sots 9, el jugador local Martí Colilles es va endur la victòria, a l’imposar-se a Marc Reyes (Tipi Park Sports / Squash Project) per retirada del segon. Reyes va accedir a la final després de guanyar la lligueta a Ariadna Rivero (Esquaix Igualada), tercera classificada i a Martí Franco (SAF UAB) quart classificat.

A la categoria sots 11 victòria clara d’Izan Baños (Anyós Park Andorra), al derrotar a la final a Martí Colilles amb parcials d’11/3, 11/2 i 11/6. Tercera plaça per Oriol Poy (Gestsquash Andorra) per davant del seu company de club Tomás Zabala.

A la categoria sots 15 final entre jugadors del Mèlich Sportsclub de Sant Just Desvern, Pol Asensio i Arnau Puiggròs, amb victòria d’Asensio per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/8, 11/8 i 11/9. Sergi Rivero (Esquaix Igualada) es va endur la tercera plaça a l’imposar-se a Izan Baños per 3 a 0.

A la categoria sots 15 plata victòria d’Agustín Hebrero (Gestsquash), al derrotar a la final a Thais Fleury (Esportiu Rocafort) amb parcials d’11/9, 11/7 i 11/7, tercera plaça per Martí Busquets (Squash Cardedeu) per davant del seu company de club Joan Busquets.

Finalment a la categoria bronze sots 15 victòria per Elliot Plana (Bonasport) al derrotar a la final al local Pau Rodoreda amb parcials d’11/6, 11/2 i 11/5, tercera posició per la també local Lidia Guerra i quarta plaça per Jordi Giribet (Gestsquash).

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/15557/campionat-de-catalunya-sots-9-sots-11-i-sots-15-mixt/