Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Plata i bronze per les seleccions catalanes a l’Autonòmic de Madrid

El Club d’Squash Tres Cantos, a Madrid, va acollir els passats dies 30 de Setembre al 2 d’Octubre el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, amb 14 equips masculins i 7 femenins, i la presència de la selecció catalana a ambdues categories.

A la categoria femenina la selecció catalana la formaven Ona Blasco (Tipi Park Sports / Squash Project, PSA 230), Montse Fajardo (Esquaix Igualada) i Cinthya Servellón (Triops Banyoles). Catalunya es va imposar a Euskadi als quarts de final per 3 partits a 0. Blasco, Fajardo i Servellón es van imposar clarament a Maider Briongos, Irune Peinado i Cris Santamaría respectivament, per accedir a les semifinals contra la potent Galícia. A les semifinals, tot i la victòria de Fajardo davant Icía Riveiro, la selecció catalana va acabar caient per 2 a 1, amb les victòries de Marta Domínguez (PSA, 70) i Martina Flores davant Blasco i Servellón respectivament. Al partit pel bronze Catalunya es va imposar clarament a Castella-LLeó per 3 partits a 0. La final entre Galícia i Madrid se la va endur l’equip galleg per un clar 3 a 0.

A la categoria masculina la selecció catalana la formaven Bernat Jaume (Esquaix Igualada / Squash Project PSA 53), Nilo Vidal (Eurosport La Pineda / BGS PSA 198), Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) i Hugo Lafuente (Tipi Park Sports / Squash Project). Catalunya va accedir a la final del torneig després d’imposar-se clarament a l’equip de la Comunitat Valenciana “B” i a les semifinals a Castella-Lleó, ambdós per 4 a 0. A la final la potent Galícia es va acabar imposant per 3 partits a 0, tot i les derrotes ajustades d’Hugo Lafuente davant Arón Astray (PSA 301) per 3 jocs a 2 i 11/9 al cinquè, Bernat Jaume davant Borja Golán (PSA, 38) per 3 jocs a 1 i Nilo Vidal davant Pascal Gómez també per 3 a 1. Andalusia es va endur la tercera plaça al derrotar Castella-Lleó per 4 a 0 al partit pel tercer lloc.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/14195/campeonato-de-espana-de-selecciones-autonomicas/

Vídeo: