Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Destacable actuació dels catalans al German Masters d’Hamburg

Els passats dies 1 al 3 d’Octubre la localitat alemana d’Hamburg va acollir l’edició del 2022 del German Masters d’esquaix, prova puntuable pel circuit europeu de veterans de la Federació Europea, amb la presència de 8 jugadors i jugadores representants de la Federació Catalana, amb uns resultats força destacables.

A la categoria +50 femenina Maria Balló (Triops Banyoles) va finalitzar a la vuitena plaça, després d’imposar-se a la lligueta a l’alemana P.Koelmel per 3 a 2 i caure a davant la també alemana N.Janisch per 3 a 1. A quarts de final no va poder amb la irlandesa cap de sèrie 1, O.doherty, caient per 3 a 1. A la lluita pels llocs derrotes davant J.Corigliano (França) i L.Goulding (Alemanya), ambdues per 3 jocs a 1.

A la categoria +55 femenina cinquena posició final per Maribel Calabozo (Nick Spa&Sports). Calabozo es va imposar a la fase de grups a les alemanes M.Harlander i H.Schumann per 3 a 1 i 3 a 0 respectivament, i va caure davant les també alemanes I.Hoefling per 3 a 2 i S.Becker per 3 a 0. A la lluita pels llocs victòries davant l’holandesa B.Blom i la local I.Witt per 3 a0 ambdues.

A la categoria +55 masculina doble representació catalana, David Febrer (Nick Sap&Sports) i Emili Burgués (SAF UAB). Febrer va finalitzar a la setena posició, amb victòries a setxens i vuitens de final davant T.Schroeder (Alemanya) i P.Eade (Bèlgica) per 3 a 2 i 3 a 0 respectivament. Derrota a quarts de final davant M.Theodoris (Anglaterra) per 3 a 0, i a la lluita pels llocs victòria davant el local H.Albers per 3 a 0 i derrota ajustada davant el francès G.Lahourcade per 3 a 2. Biurgués va finalitzar a la 14ª posició. Victòria a setzens davant J.Westphal (Alemanya) per 3 a 0, i derrota a vuitens davant el suís G.Sorio per 3 a 0. A la lluita pels llocs una victòria davant el txec R.Svrlansky per 3 a 2 i derrotes davant N.Gerritsen (Holanda) i P.Eade (Bèlgica) ambdues per 3 a 0.

A la categoria +60 final catalana entre l’andorra Lluis Suárez (Anyós Park) i Jesús Castán (C.N.Sant Andreu), amb victòria pel primer per 3 jocs a 0 amb parcials d’11/4, 11/7 i 11/4. Suárez per accedir a la final es va imposar a P.Koelmel (Alemanya) per 3 a 0, a Jopsé Manuel Flores (C.N.Sant Andreu) als vuitens de final també per 3 a 0 i als quarts de final al suís W.Zemp per 3 jocs a 1. A les semifinals victòria davant J.L De Zeeuw (Holanda) per 3 jocs a 0. Castán prèviament a la final va derrotar al local F.Trenner per 3 a i, a l’holandès F.Barenholz per 3 a 2, al local U.Marrek per 3 a 2 i a les semifinals al suec L.Persson per 3 jocs a 2. Flores va finalitzar a la 10ª posició. Victòria a setzens davant W.Schmitz per 3 jocs a 1 i derrota davant Suárez. A la lluita pels llocs dues victòries per 3 a 1 davant el polac P.Robb i el local H.Lang, i derrota davant Barenholz també per 3 a 1.

Finalment a la categoria +65, 12ª posició per Toni Reillo (Nat’s). Victòria de Reillo a la prèvia davant el local N.Friese per 3 jocs a 1, i derrota a vuitens davant l’holandès A.Heskes per 3 a 0. A la lluita pels llocs victòria davant l’anglès M.Rooke per 3 a 1 i derrotes davant l’italià M.Schillace i el local F.Janotta, ambdues per 3 a 0.

Resultats:

https://www.europeansquash.com/sport/tournament?id=6476BF71-2D74-46D9-8E68-AC1AD3CD5A28