Velavan Senthilkumar campió del IV Open Ciutat de Terrassa

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 5 i 6 de Maig el IV Open Internacional Ciutat de Terrassa, torneig puntuable pel rànking professional mundial PSA. El principal favorit, cap de sèrie 1 del torneig Velavan Senthilkumar (Índia, PSA 115) va fer bons els pronòstics i es va endur el torneig, sense cedir un sol joc, imposant-se als quarts de final al chilè Sebastian Gallegos i a les semifinals a l’escocès Andrew Glen (PSA, 440). A la final, Senthilkumar va derrotar al galleg Pascal Gómez (PSA, 239) amb parcials d’11/9, 11/9 i 11/3. Hugo Lafuente (Squash Malgrat / BGS) es va endur la tercera posició imposant-se a Nacho Fajardo (Can Busqué Igualada) al partit pel tercer lloc per 3 jocs a 2. Paral·lelament a l’Open es van jugar dos tornejos de 2ª i 3ª categoria puntuables pel ranking de la Federació catalana, a segona categoria Oriol Herrero (CT Sabadell) es va imposar a la final a David Guzmán (CN Sabadell) per 3 jocs a 1, amb parcials de 13/11, 11/4, 5/11 i 11/7, mentre que al torneig de 3ª categoria Jesús Castán (CN Sant Andreu) es va imposar al seu company de Club Javier Agruña per retirada del segon per lesió. 3ª posició final per Santi López al derrotar a David Sarmiento (Metasports Polinyà) per 3 jocs a 2.