Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Meritòria sisena plaça pel combinat espanyol a l’Europeu sots 17 a Praga

Els passats dies 11 al 14 de Maig la localitat de Praga a la República Txeca va acollir l’edició del 2023 dels Europeus sots 15 i sots 17 per equips, amb presència absoluta catalana a la categoria sots 17, format per Marc Altarriba (CT Sabadell / BGS), Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub) i Ona Blasco (Tipi Park / Squash Project), dirigits pel també català Oriol Sàlvia, seleccionador junior espanyol.

El combinat nacional va finalitzar al segon lluc al Grup D, amb victòries davant Eslovàquia, Noruega i Irlanda per 3 a 0 i derrota davant la República Txeca per 2 a 1. Als creuaments derrota per 2 a 1 davant Bèlgica, victòria contra Alemanya per 3 a 0 i finalment a l’enfrontament pel cinquè lloc derrota davant Polònia per 2 a 1, aconseguint la sisena posició final. França va derrotar Bèlgica per 2 a 1 a la final, mentre que la tercera posició va ser per la Reública Txeca.

La selecció sots 15, sense representació catalana, va finalitzar a la cinquena posició. La victòria final va ser per Anglaterra al derrotar França per 2 a 1. Tercera posició per Polònia.

Resultats:

https://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=7BBC49B4-FDD8-4A4A-B5A1-A91B9284643E