Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Tres podis i 2 títols pels catalans a l’Estatal de Veterans

Els passats dies 2 i 3 de Juliol de 2021 les instal·lacions del Club de Campo K7 de Paterna (València) van acollir l’edició del 2021 del Campionat d’Espanya de Veterans d’esquaix, amb presència de varis jugadors i jugadores representants de la Federació Catalana.

A la categoria +35, sense representació catalana, victòria del local Alex Garbi, per davant del balear Luigi Laner, segon, i del navarrès Luis Marín, tercer.

A la categoria +40 victòria de l’irlandès/andalús Neill MacCarron al derrotar a la final a l’argentí afincat a València Guillermo Pedernera per 3 jocs a 0. Tercera posició pel també local David Tarazona. Alex Luque (Triops Banyoles) va finalitzar a la cinquena posició, després de caure als quarts de final davant Tarazona i derrotar al local Ferran Martí al partit pel cinquè lloc.

A la categoria +45 victòria pel jugador del Club Tennis Sabadell, Ignasi Herms, que es va imposar a les semifinals a l’andalús Gabriel Merchán, tercer classificat final, per 3 a 0 i a la final al canari José A. Gonzálvez per 3 a 0, amb parcials d’11/5, 11/8 i 11/7.

A la categoria +50 també victòria per Ignasi Herms, sense cedir un sol joc en tot el torneig, imposant-se a la final al local Esteban Villalba amb parcials d’11/6, 11/6 i 11/4. Tercera posició per Javier Martín d’andalusia.Els catalans Joan Ullastes (Triops) i Emili Burgués (SAF UAB Cerdanyola) van finalitzar a la setena i vuitena posició respectivament.

A la categoria +55 victòria pel canari Isidro Rodríguez, al derrotar a la final a José L. LOrizaola de Cantàbria per 3 a 0, tercera posició final per l’andalús Pedro Ríos. Emili Burgués va finalitzar a la sisena posició, mentre que José M. Flores (CT Tarragona Park) va obtenir la desena plaça i Andrés Saavedra (Triops) la 13ª.

A la categoria +60 victòria de Pedro Ríos, al derrotar a la final a l’anglès afincat a València Kevin Magee per 3 a 0, tercera posició per José L. Orizaola per davant del Murcià Angel P. Pérez. Setena posició final per Toni Reillo (Nat’s San Fruitós) i desena per José M. Flores.

A la categoria +65 Toni Reillo no va poder revalidar el títol aconseguit l’any passat i va finalitzar sotscampió, al cedir davant el balear Sergio Darrigo per 3 a 0. reillo es va imposar al basc José L.Alba, tercer classificat, per 3 jocs a 2 i al francès afincat a Madrid Jaime Gregoire per 3 jocs a 1.

Finalment a la categoria de veteranas +35 meritòria cinquena posició per Maria Balló, que va caure als quarts de final davant la sotscampiona final, la navarresa Rosa Andrés per 3 jocs a 1, i es va imposar a a la balear Maria N. Vaquer i a la francesa afincada a València Bianca Cobos, ambdues per 3 a 0, a la lluita per la cinquena posició. Victòria final per la local Margaux Pitarch i tercera posició per la canària Beatriz Domínguez.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/5192/campeonato-de-espana-de-veteranos-2021