Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

4 títols pels catalans a l’Estatal de Veterans d’Squash 57 a Cuenca

Els passats dies 16 i 17 de Juliol el Polideportivo Municipal San Julián de Cuenca va acollir el Campionat d’Espanya de Veterans d’Squash 57, amb una nombrosa participació de jugadors i jugadores representants de la Federació Catalana a les sis categories en disputa, i amb uns magnífics resultats.

A la categoria +35 victòria pel jugador de l’Esportiu Rocafort de Barcelona Oriol Casals, que es va imposar a tots els seus rivals de lligueta sense cedir un sòl joc, derrotant al partit decisiu al seu company de club Roger Prat, sotscampió final, amb parcials d’11/7 i 11/7. El tarragoní Dan vega va finalitzar a la quarta posició.

A la categoria +40 victòria pel jugador del Bonasport de Barcelona Jesús Pablos, que va imposar-se a les semifinals al jugador del Tipi Park de Santa Cristina d’Aro John Brophy, i a la final al seu company de Club Adolfo De La Calle amb parcials d’11/3 i 11/3, completant un torneig on no va perdre cap joc. Iván Cavero del Rocafort va finalitzar a la tercera posició i Brophy a la quarta, mentre que Bernat Domene del Tipi va finalitzar a la desena posició.

A la categoria +45 victòria pel valencià Jose Luis Machi per davant del madrileny Pablo Del Río. Pere Ripoll del Rocafort va finalitzar a la quarta posició.

A la categoria +55 victòria pel jugador del Rocafort Jesús Montero, al derrotar a la final al seu company de club José Luis Puigdengolas per 2 a 0, amb parcials de 14/12 i 11/2. John Brophy va finalitzar a la 3ª posició mentre que Bernat Domene va aconseguir la cinquena plaça final. Montero tampoc va cedir cap joc en tot el torneig.

A la categoria +60 victòria de José L. Puigdengolas que es va imposar a tots els rivals de la lligueta per 2 a 0, al partit decisiu davant el valencià Gonzalo Requena, sotscampió final, amb parcials de 12/10 i 11/4. Toni Murillo del Rocafort va finalitzar a la tercera posició.

Finalment a la categoria femenina +35 victòria per l’argentina resident a Madrid Belén Etchechoury, al derrotar al partit decisiu a Anna Ventura (Rocafort), sotscampiona final, per 2 a 0, amb parcials d’11/7 i 11/1.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/5323/campeonato-de-espana-veteranos-squash-57