Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ona Blasco i Marc Altarriba Campions d’Espanya sots 15 d’esquaix a Terrassa

Els passats dies 11 i 12 de Juny les instal·lacions de l’Squash 4 de Terrassa van acollir els campionats d’Espanya sots 11 i sots 15 d’esquaix, amb la presència de jugadors i jugadores de tot l’Estat i una nombrosa respresentació d’esportistes catalans/anes.

A la categoria sots 11 femenina la victòria va ser per la gallega de l’Squash Santiago Eva Rosón, que va dominar clarament el torneig, guanyant tots els seus partits sense cedir un sol joc. Al partit decisiu es va imposar a la madrilenya Andrea González amb parcials d’11/4, 11/2 i 11/3. González va finalitzar a la segona posició i les catalanes Mar Ruiz (CEAC Sant Vicenç de Castellet) i Anna Sàlvia (Mèlich Sports Club Sant Just Desvern) van ser tercera i quarta classificada respectivament. Lluna Agruña (C.N Sant Andreu) va finalitzar a la cinquena posició.

A la categoria sots 11 masculina victòria pel canari del R.C.N Tenerife Rafael Segovia, al derrotar a les semifinals a Andreu Mestre (Malibú Esportiu Sabadell) per 3 jocs a 0 i a la final a Arnau Puiggròs (Mèlich SpotsClub) per 3 jocs a 1, amb parcials de 10/12, 11/8, 11/6 i 11/8. Puiggròs s’havia desfet a les semifinals del també canari Miguel Ripollés per 3 a 1. Tercera posició final per Mestre al derrotar a Ripollés per 3 jocs a 1. Sisena posició per Izan Baños (Gestsquash Andorra) i setena per Oriol Mora (Mèlich)

A la categoria sots 15 femenina victòria clara, sense cedir un sol joc en tot el torneig, per la jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project), recentment campiona d’Espanya sots 17 a Palència. Blasco es va imposar a les semifinals a Montse Fajardo (Esquaix Igualada) i a la final a l’andalusa Estela Martín, amb parcials d’11/2, 11/4 i 11/5. Tercera posició final per Fajardo, a l’imposar-se a la murciana Ángela Gracia per 3 jocs a 0.

Finalment a la categoria sots 15 masculina final catalana entre Marc Altarriba (Malibú Sabadell) i Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub), amb victòria pel recent campió de Catalunya Altarriba per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/7, 11/8 i 11/7. A les semifinals Altarriba es va defer del valencià Alex Boni, tercer classificat final, per 3 a 0, mentre que Sàlvia es va imposar al madrileny Javier Frase també per 3 a 0. Bernat Serna (Esportiu Rocafort Barcelona) va finalitzar a la cinquena posició. vuitena posició per Pau Doncel (Esquaix Igualada) i desena pel seu company de club Eric Morillas, 15ª posició per Pol Asensio (Mèlich), 16ª per Sergi Rivero (Igualada) i 18ª per Aniol Germà (Triops Banyoles)

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/4966/campeonato-de-espana-sub-11-sub-15

Streaming

https://www.youtube.com/channel/UCpIQyEiTGkoKQ2Q3_hox21Q