Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Squash Project i Triops campions de Catalunya per equips d’esquaix 2018

Campionat de Catalunya per equips 2018

Les instal·lacions del Marconi XXI de Terrassa, des d’aquest mes de Novembre Centre de Tecnificació de la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol, van acollir els passats dies 16 i 17 els Campionats de Catalunya per equips d’esquaix, tant a la categoria femenina com a la masculina.

A la categoria femenina el Gimnàs Triops de Banyoles va revalidar el títol aconseguit l’any passat a Palau Solità i Plegamans, després d’adjudicar-se la lligueta amb ple de victòries i cedint només un partit del total de 9 disputats. El Triops va derrotar al Squash Marconi (segones classificades) per 3 a 0, al Squash Project (terceres classificades) per 2 a 1 i al SAF UAB (quartes classificades) també per 3 a 0. L’equip del Triops, format per Cinthya Servellón, Maribel Calabozo, Maria Jutglar i Anna Ventura només va cedir en un partit davant la número 1 del Squash Project, Ona Blasco, que es va imposar a Maribel Calabozo per 3 jocs a 1. La segona posició va ser per l’Squash Marconi, al derrotar al Project per 2 a 1.

A la categoria masculina l’Squash Project de Lloret de Mar es va endur el títol per primer cop al derrotar en una final molt disputada al Club Malibú Esportiu de Sabadell per 2 partits a 1. El primer punt de la final entre els números 3, Ramon Lafuente (Project) i Oriol Mestre (Malibú) va caure del cantó del primer per 3 jocs a 0. A continuació el colombià del Malibú, Andrés Felipe Herrera es va imposar a Richard Williams per 3 jocs a 1, deixant l’eliminatòria en empat a 1 i decidint-la els dos jugadors números 2 de l’equip. Xavi Blasco (Project) va decidir la final al derrotar Dani Bericat (Malibú) per 3 jocs a 1, remuntant el joc inicial, donant el títol als de Lloret. La tercera posició va ser pel Triops, al derrotar al partit pel tercer lloc al Club Tennis Sabadell per 2 partits a 1.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=381569C2-CBD2-4049-9258-AB0BEB33EBDF