Mínguez, Martínez i Paúl s’imposen a l’Open Bonasport de Soft-Ràquet

Open Bonasport Raquet 2018

Les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir els passats dies 8, 9 i 10 de Novembre l’Open Bonasport de Soft-Ràquet, torneig absolut i de veterans del circuit de la Federació Catalana, amb la presència de més de 30 partcipants a les diferent categories en disputa.

A la categoria absoluta, el favorit, el jugador del C.N.Sant Andreu Txema Mínguez va fer bons els pronòstics i es va endur el títol, després de superar a les semifinals a Jordi Guiu i a la final al seu company de club José Martínez per 2 jocs a 0, amb parcials de 15 a 12 i 15 a 12. Tercera posició final pel local Holger Kirgis.

A la categoria de Veterans +45 la final la van disputar José Martínez i el local José Mª Brandía, amb victòria pel primer per 2 jocs a 1, amb parcials de 15 a 13, 6 a 15 i 15 a 10. La tercera posició va ser pel jugador del C.N.Sant Andreu David Cornudella, a l’imposar-se al local Xavi Llobet al partit pel tercer lloc.

Finalment a la categoria veterans +60 victòria per Miguel A.Paúl (C.N.Barcelona) per davant de Carlos Santana (Bonasport), Marcel Estruch (C.T.Sabadell) i Manel Fernández.