Victòries dels favorits al Campionat de Catalunya sots 11/15/19 Mixt

Campionat de Catalunya sots 11 15 19 mixt

El passat dia 10 de Novembre les instal·lacions del Club Ciudad Diagonal d’Esplugues de Llobregat van acollir el Campionat de Catalunya d’esquaix a les categories sots 11, sots 15 i sots 19 mixt, amb vora 40 participants de diferents clubs de Catalunya.

A la categoria sots 11 masculina domini incontestable del jugador del Mèlich Sports Club, Oriol Sàlvia, recent campió de la Copa d’Espanya sots 11 a Santiago. Sàlvia es va endur el campionat sense cedir un sol joc, derrotant a la final a Jofre Barrufet (Esquaix Igualada) amb parcials d’11/2 11/3 i 11/3. Tercer posició final per Max Quer (Triops Banyoles) per davant de Sergi Rivero (Igualada).

A la categoria sots 15 el jugador local Philip Georgiev va fer bons els pronòstics i va resultar campió, després de derrotar a la final a Hugo Lafuente (Squash Project) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/5 11/4 i 11/8. Tercera posició final per Joen Serna (Esportiu Rocafort) per davant de Noa Romero (C.N.Sant Andreu).

A la categoria sots 15 plata el jugador del Nat’s de Sant Fruitós de Bages, Adrià López es va endur el títol, després de derrotar a la final a Eric Morillas (Igualada) per 3 jocs a 0, amb parcials de 13/11 12/10 i 12/10. La tercer posició se la va adjudicar Biel Díaz (Nat’s) per davant del seu company de club Alexei Puig.

Finalment a la categoria sots 19 Noel Hita (Marconi XXI Terrassa) es va endur el títol al derrotar a la seva companya de club Ivet Isern per 3 jocs a o, amb parcials d’11/6 11/9 i 11/8. Tercer posició per Lluis Isern també del Marconi, per davant de Javi Fajardo (Igualada).