Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Sofía Mateos sots campiona d’Espanya sots 19 a Pontevedra

Campionat d'Espanya sots 19 Pontevedra

Els passats dies 19, 20 i 21 de Gener les instal·lacions de l’Squash Pontevedra van acollir l’edició del 2018 del Campionat d’Espanya d’esquaix sots 19, tant a la categoria femenina com a la masculina, amb la participació de 6 representants de la Federació catalana.

A la categoria femenina Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) va ser sotscampiona, després de derrotar a Anna Castell (València) a vuitens de final per 3 jocs a 0, a María Domínguez (Galícia) a quarts per un ajustat 3 a 2 i a Ingrid Ruiz (Múrcia) a semifinals per 3 jocs a 0. A la final, però, va caure davant la també gallega Marta Domínguez per 3 jocs a 0. Noa Romero (C.N.Sant Andreu) va finalitzar a la 5ª posició, després de derrotar Paula Franco (Galícia) per 3 a 0 i caure a quarts de final davant la campiona, Marta Domínguez també per 3 a 0. A la lluita pels llocs, victòries davant la local Julia Noya per 3 a 1 i María Domínguez per 3 a 0. Finalment Maria Pajares (Malibú Sabadell) va aconseguir la vuitena plaça, després d’impsar-se a Linda Domínguez (Andalusia) per 3 jocs a 0 i caure davant Ingrid Ruiz  a quarts de final per 3 jocs a 1. Als llocs, derrota davant María Domínguez per un ajustat 3 a 2, i davant Julia Noya retirada per lesió.

A la categoria masculina sisena posició final per Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) després de guanyar Francisco Bouzas (Galícia) a primera ronda per 3 jocs a 0 i al galleg Cio García a vuitens també per 3 a 0, caient a quarts davant el campió final, el canari Iván Pérez per 3 a 1 en un bon partit. A la lluita pels llocs victòria davant Daniel Martín (Andalusia) per 3 jocs a 1 i derrota davant el també andalús Sartus Hall per un ajustat 3 a 2. Noel Hita (Marconi XXI Terrassa) i Liam Griffin (Malibú) van caure a primera ronda, davant Augusto Ortigosa (Andalusia)  i Mateo Rodríguez (Galícia), respectivament. A la final Iván Pérez es va imposar a Gonzalo Romero (Galícia).