Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Èxit de participació i alt nivell als Campionats de Catalunya sots 9, 13 i 19 d’esquaix

Campionat de Catalunya sots 9 sots 13 sots 19 2018

El Mèlich Sportsclub de Sant Just Desvern va acollir el passat Dissabte dia 27 de Gener, la Copa Catalunya i Campionat de Catalunya en categories de menors de 9 anys, menors de 13 anys i menors de 19 anys, amb un total de 49 inscrits de diferents clubs de tota Catalunya.

En la categoria de menors de 9 anys, el campió va ser el jugador del Club Triops Kai Jové en derrotar a la final al seu company de club Marc Coll per 3 jocs a 0. La tercera posició va ser pel local Cesc Hernàndez en derrotar a August Tanari del Nick Spa & Sports club també per 3 jocs a 0. Participació récord a la categoria sots 9, amb un total de 10 inscrits de 6 clubs diferents, on cal destacar el gran nivell demostrat pels jugadors més petits de la Federació.

A la categoria dsots 13 femenina la campiona va ser Ona Blasco del Squash Project imposnt-se la final a Montse Fajardo del Esquaix Igualada per 3 jocs a 1, en un bon partit de la de Igualada davant la recent campiona del US Open Junior. La tercera posició va ser per Joana Rodoreda del Nat’s de Sant Fruitós de Bages per davant d’Alba Soria del Saf UAB per 3 jocs a 1. La tercera i quarta classificades eren debutants a uns Campionats de Catalunya.

A la categoria sots 13 masculina, el títol de campió de Catalunya pa ser pel Marc Altarriba del Malibú Esportiu de Sabadell, l’actual campió d’Espanya sots 11 es va endur el títol després de no cedir cap joc, imposant-se al seu company de club Ferran Amaro (sots-campió) i a Aleix Romero del CN Sant Andreu, tercer classificat. La quarta posició la va ocupar Bernat Serna de l’Esportiu Rocafort. Cal destacar la lesió a l primer partit del local Oriol Sàlvia. En la categoria sots 13 masculina plata, el campió va ser Diego Escobar del CN Sant Andreu guanyant a la final a Eric Morillas del Esquaix Igualada per un emocionant 3 jocs a 2. Tercer posició per Biel Diaz del Nat’s després de derrotar per 3 jocs a 1 a Jofre Barrufet del Esquaix Igualada.

Per últim, la categoria de menors de 19 anys, la campiona va ser Noa Romero del CN Sant Andreu, l’actual campiona d’Espanya sots 15 es va imposar a Ona Blasco per 3 jocs a 0. La tercera posició va ser per Ivet Isern del Marconi XXI de Terrassa, després de guanyar a Montse Fajardo al partit pel tercer lloc per 3 jocs a 2, i després de remuntar un 2 a 1 i pilota de partit per la d’Igualada.

A la categoria sots 19 Or masculina, Nacho Fajardo del Esquaix Igualada va fer bons els pronòstics i es va endur el títol de Campió de Catalunya Junior, derrotant a la final a Phillip Georgiev del Club Ciudad Diagonal per 3 jocs a 0. Tercera posició final per Pol Rami del Nick Spa & Sports Club a l’imposar-se a Hugo Lafuente del Squash Project per 3 jocs a 2, en un partit molt igualat. En la categoria sots 19 plata molta igualtat a la final entre Oriol Herrero del Malibú Esportiu i Jan Gonzàlez del Nick Spa & Sports club, amb victòria final pel primer per un ajustat 3 a 2, sobreposant-se a un advers 2 a 1. Tercera plaça final per Victor Uruel del Nick Spa & Sports Club al guanyar al seu company de club Gerard Torres per 3 jocs a 1.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=A859E329-6283-4B8F-967A-9BB7CA2C313C

Fotos: