Joaquín Juárez campió de Catalunya d’esquaix de 2ª Categoria

Campionat de Catalunya 2ª Categoria 2018

El jugador de l’Esportiu Rocafort, Joaquín Juárez, va guanyar el passat dissabte 20 de Gener el Campionat de Catalunya d’esquaix de 2ª Categoria, jugat a les instal·lacions del Club Ciudad Diagonal, després de derrotar a la final a la local, Selena Georgiev, per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/2 11/7 i 16/14, després de fer un torneig impecable, sense cedir un sol joc, i derrotant successivament a Sito García (Bonasport), Roger Prat (Rocafort) i al local Philip Georgiev a semifinals. Selena Georgiev va accedir a la final després d’imposar-se a al seu company de club, Roger Capdet, als quarts de final i a Javier Agruña (C.N..Sant Andreu) a les semifinals, en un partit molt disputat, on la Selena va haver de remontar un 2 a 1 en contra. Tercera posició final per Philip Georgiev.