Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Selena Georgieva Campiona del Spanish Junior Open , Pablo Dolz i Nilo Vidal sots-campions a les seves categories

spanish junior open 2014

Des de Divendres 25 fins diumenge 27 es va celebrar a la localitat de Tres Cantos a Madrid una nova edició del Spanish Junior Open, amb una àmplia participació de jugadors catalans a les diferents categories.

Cal destacar que a la categoria sots 13 femenina la jugadora del Club Ciudad Diagonal ,Selena Georgieva es va endú el seu primer títol internacional després de guanyar a la final a l´actual Campiona d´Espanya, la gallega Marta Domínguez per 3 jocs a 1.Abans , a semifinals , la Selena s´havia desfet de la principal favorita, l´egípcia Khamis Elshafey per 3 jocs a 2 , en un partit molt disputat i un joc final (12/10 per la Selena) molt ajustat.

A la categoria sots 13 masculina gran actuació del jove del CN Sant Andreu , Pablo Dolz, sots-campió finalment, només va cedir a la final davant l´andalús Augusto Ortigosa.Prèviament el Pablo havia derrotat a l´holandès Sebastian Hofman per un contundent 3 a 0.

A la categoria sots 17 masculina gran Campionat del Nilo Vidal de l´Eurosport de Salou. Tot i tenir un quadre duríssim el Nilo va anar superant els seus rivals ,  el duríssim Enrique García el primer , i els nord-americans Patrick McElroy i Alexandre Robertson per arribar a la final, on el també nord-americà Harrison Scott Gill el va superar en un intens partit per 3 jocs a 1.

Felicitats pels grans resultats dels jugadors joves catalans a Madrid.
Posicions finals: Sots 13 Masculí- Pablo Dolz (2on) , Nacho Fajardo ( 5è ), Philip Georgiev ( 9è ).
Sots 13 Femení : Selena Georgieva ( 1 ª ), Noa Romero ( 8ª ).
Sots 15 Masculí : Cristian Romero ( 10è ).
Sots 15 Femení : Sofía Mateos ( 6ª )
Sots 17 Masculí : Nilo Vidal ( 2n ) , Pol Marín ( 7è ).
Podeu consultar tots els resultats al nostre Facebook.   www.facebook.com/esquaix.cat