Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Edmon López quartfinalista a França al PSA Chateaux D´Arnoux.

chateaux - madeira 2014

Els passats 16 al 19 de Juliol es van jugar dos torneigos PSA 5000 $ a França i Madeira amb participació dels nostres 3 juniors que el mes que ve jugaran el Campionat del Món a Namibia i de l´intenacional absolut per Catalunya Dani Pascual.

L´actuació més destacada la va protagonitzar el jugador de Can Mèlich Edmon López-Möller a l´Open Chateaux d´Arnoux del Sud de França , tot i sortir d´una lessió que el va apartar de les pistes durant un mes , va demostrar que està en un bon moment i va aconseguir arribar als quarts de final per primera vegada a un torneig PSA. A prèvies es va imposar per 3 jocs a 1 a dos anglesos , Taminder Gata-Aura ( PSA 342) i Philip Nightingale (PSA 236).J al quadre gran partit davant el pakistanès Karamatullah Khan (PSA 156) a qui va derrotar per 3 jocs a 0.A quarts de final va caure davant l´anglès Lyell Fuller (PSA 342) per 3 jocs a 0.

Al mateix torneig l´igualadí Bernat Jaume va perdre sorprenentment a primera ronda de prèvies davant el francès Enzo Corigliano per 3 jocs a 1.

A l´Open de Madeira el vallesà  Iker Pajares tenia un wild card de la organització i va accedir al quadre directament on es va enfrontar al potent Mark Fuller (PSA 171) d´Anglaterra, amb qui va perdre per 3 jocs a 0. Per altra banda el Dani Pascual va guanyar el primer partit de prèvies davant el local Milton Teixeira, perdent a 2ª ronda davant l´anglès Nick Mulvey (PSA 234)per 3 jocs a 2, desaprofitant un 2 a 1 a favor.

La propera cita per 3 d´ells serà ja el Mundial Junior a Namibia , individual i per equips amb la selecció Espanyola.