Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Jordi Mitjà Campió de la 5ª Prova del circuit Manfer de Soft-Ràquet jugat a Can Mèlich

circuit manfer soft can melich 2014
Dels dies 7 a 10 de Juliol les instal•lacions de Can Mèlich han acollit una nova prova del Circuit de Soft-Ràquet MANFER, a categoria masculina absoluta, a categoria veterans +45 i veterans +55. El campionat ha coincidit amb una data molt important per Can Mèlich, ja que aquest mes de Juny ha estat el seu 50 Aniversari. Durant tots aquests anys Can Mèlich ha format part molt activa de la història del nostre esport a la vegada que ha estat un referent important, i esperem i els animem perquè ho segueixin sent en el futur.

Quant als resultats, a la categoria de veterans +45, el campió final va ser el jugador David Cornudella del CN Sant Andreu, després de guanyar al local Toni Salas a una emocionant final. Tots dos van derrotar en semifinals a Juan Muñoz del Metropolitan i Ricardo Alcaraz del Bonasport. El campió de consolació va ser el jugador Dani Ribas del Nick Spa & Sports Club en derrotar a la final a Josep Mora del Bonasport.

A la categoria de veterans +55, el campió final va ser Manel Fernández. El campionat es va jugar en format lliga, i Mercedes Moller de Can Mèlich va assolir la segona posició. Volem felicitar particularment la Mercedes per la seva insistència i perseverança que l’ha portat a fer un molt bon resultat.

Per últim, la categoria masculina absoluta va repetir una final entre els números 1 i 2 del rànquing Català. La victòria va ser per Jordi Mitjà del Can Mèlich Club davant de Jesus Pablos del CN Sant Andreu, amb un resultat de 2 a 1, després d’un partit molt intens que va durar pràcticament una hora i mitja. A semifinals, van derrotar respectivament a Juanjo Gil del CN Sant Andreu i a Carlos Rincón del Nick Spa & Sports club. Al quadre de consolació, el local Àlex Corberó va derrotar a la final al jugador David Cornudella del CN Sant Andreu.

Finalment agraïr a tots els jugadors la seva participació i a la Federació i a Can Mèlich la seva col•laboració i disposició. I animar-nos tots plegats a seguir participant, seguir implicant-nos i seguir lluitant pel nostre esport que ens necessita a tots.

(9 fotos)