Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Selena Georgieva Quarta Classificada al Dutch Junior Open 2014

dutch junior 2014

Els passats dies 10 al 12 de Juliol es va disputar a Amsterdam una nova edició del prestigiós Dutch Junior Open .La búlgara afincada a Catalunya i jugadora del Club Ciudad Diagonal Selena Georgieva va aconseguir una meritòria 4ª plaça a la categoria sots 13 femenina. Cal destacar les victòries davant Elfin Erin (TUR),Fleur Maas (HOL) i Layna Beattie (GAL) i derrotes davant les americanes Emma Carney i Noor Valvani.

A part de la Selena la participació catalana comptava amb el Nilo Vidal i el Pol Marín a la categoria sots 17 masculina i el Jove Philip Georgiev a la categoria sots 13 masculina. Les posicions finals van ser les següents:

Nilo Vidal ( Eurosport Salou) 26ena plaça amb victòries davant Jacob Jensen (DEN),Yannis Senkel (GER) i Daniel Christopher (GAL) i derrotes davant Kyle Finch (ENG), Yari Shass (ISR) i Elliot Morris (GAL).

Pol Marín 65ena plaça amb victòries davant Graham Henderson (USA),Flavio Polese (BEL) i Charles Culhane (USA) i derrotes davant Cameron Evans (USA) i Jacob Rhee (USA).

I finalment 46ena plaça pel Philip Georgiev amb victòria davant Alexei Slutskyi (RUS) i derrotes davant Pierce Henderson (UGA),Ben Weeks (ENG),Mason Menin (USA) i Silvain Lebailly (BEL).

Propera cita l´Spanish Open a Madrid.