Auto

Light

Marta Latorre finalista de l´Open San Julián de Cuenca.

Varis jugadors catalans es van desplaçar el cap de setmana del 22 al 24 d´Agostcuenca 2014 a Cuenca , on es celebrava la setena edició de l´Open San Julián.
Les millors actuacions van venir dels vigents Campions de Catalunya , Marta Latorre del CN Lleida i Ivan Flores del Malibú Esportiu.
A la categoria femenina la Marta Latorre va ser sotscampiona al perdre la final davant la valenciana Marina De Juan per 3 jocs a 0.
Cal destacar la tercera plaça de la Judith Santander de l´Eurosport de Salou i la quarta plaça de la Cinthya Servellón del Triops de Banyoles.
A la categoria masculina, l´Ivan Flores va arribar a quarts de final , i tot i perdre amb el valencià Alex Garbi ( a la postre campió ) va fer un gran campionat, venent cara la seva derrota per 3 jocs a 1.
Bona actuació de la resta de catalans.
Tant el Jordi Navines , el Nilo Vidal , l´Alex Luque i el Theo Rivero van fer setzens de final i a la consolació del quadre principal victòria del Navines davant el madrileny Sergio Garcia.El Nilo va ser tercer de consolació i tant el Theo com l´Alex van arribar a quarts del quadre de consolació principal.
Per altra banda el Pol Marín va guanyar la Consolació de Prèvies.
Finalment el Jesús Montero va ser eliminat a les prèvies.
El campionat el va guanyar l´Alex Garbi, al derrotar a la final al galleg Carlos Cornes per 2 a 0 i retirada per lesió.