Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Els tres júniors d´or catalans peça clau per un bronze històric al Mundial de Namíbia

La selecció espanyola d´Esquaix júnior, amb els tres júniors titulars catalans, va aconseguir a Windhoek (Namíbia) la medalla de bronze als passats Campionats del món. Una generació inigualable que va fer història assolint la millor classificació de l´esquaix espanyol.

El Campionat per equips (tres individuals masculins) començava per Espanya dins el grup F, amb Finlàndia,Nova Zelanda i Suècia.El primer enfrontament va ser amb Suècia, amb victòries clares dels tres titulars , Edmon López,Iker Pajares i Bernat Jaume , davant els suecs Pontus Rengbo, Tor Christoffersen i Alezander Lunqvist respectivament, tots per 3 a 0 excepte un joc cedit per l´Edmon.

El segon enfrontament contra Nova Zelanda també victòria contundent sense cedir un partit, només l´Edmon López va guanyar al número 1 de Nova Zelanda Scott Galloway per 3 a 2, mentre l´Iker Pajares i el Bernat Jaume van desfer-se de Luke Jones i Champman Kutia per 3 jocs a 0.

El tercer enfrontament, que decidia el campió de grup victòria molt treballada davant la potent Finlàndia , victòries de l´Edmon López davant Jami Äijänen per 3 a 2, Iker Pajares davant Kristian Rautianen 3 a 1, i Bernat Jaume davant Miko Äijänen 3 a 2.

El creuament de vuitens victòria 2 a 1 davant Israel. Derrota de l´Edmon López davant el número 1 israelià Daniel Polescshuk per 3 a 0 però victòries de l´Iker Pajares i del Bernat Jaume davant Roee Avraham i Nir Cohen per 3 jocs a 0.

A quarts de final l´apoteosi, victòria davant la potent Índia que donava l´accés a lluitar per les medalles. Gran partit de l´Edmon López davant el potentíssim Kush Kumar , venent cara la seva derrota per 3 jocs a 2. Victòria de l´Iker Pajares davant Madhav Dingra per 3 a 0 i del Bernat Jaume davant Vijay Kumar Meena per 3 a 1.

A les semifinals enfrontament contra a la postre campiona, Egipte. Obria l´eliminatòria l´Edmon López contra el vigent sots campió individual del Món Omar El Atmas, gran partit del de Sant Just amb derrota final per 3 jocs a 1 . El segon i a la postre darrer partit el van jugar l´Igualadí Bernat Jaume contra el campió del món júnior 2013 Karim El-Hammamy. Impressionant partit que es va resoldre al final del mateix, 3 jocs a 2 i 11/9 al cinquè joc.

El partit pel bronze els va enfrontar a la sorprenent Malàisia, que prèviament s´havia desfet dels Campions d´Europa, Anglaterra.

Obria un altra cop l´eliminatòria els num. 1 , l´Edmon López va guanyar amb molta solvència al seu adversari Mohammad Siafyk Kamal per 3 jocs a 0 mentre el segon partit l´Iker Pajares es va desfer amb molta claredat de Eain Yow Ng també per 3 jocs a 0.

El bronze era un fet, FELICITATS NOIS, HEU FET HISTÒRIA.wsf junior 2014