Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Selena Georgiev , Campiona del Swiss Junior Open.

 

swiss junior open 2014Els passats dies 4 al 7 de Desembre , es va jugar a la localitat suïssa de Zurich , el Swiss Open junior 2014, amb destacada presència dels nostres . Principalment a la categoria sots 13 femenina , la jugadora del CC Diagonal , Selena Georgiev , que va ser la campiona, imposant-se a la final a l´holandesa Fleur Maas per 3 jocs a 0. Abans , victòries davant les franceses Hodapp i Lemarahand , les suïsses Allincks i Freuel, i la de Liechsestein Suler.

A la categoria sots 15 femenina, destacable actuació de la jugadora del CN Sant Andreu , Sofía Mateos, , que va assolir la desena posició final , després de guanyar a la suïssa Spahn i l´hungara Szabo, i perdre davant la cap de sèrie 3 , la francesa Romba , i al partit pel novè lloc , també davant la francesa Loauec.

A la categoria sots 13 masculí, bona actuació del jove de 10 anys , del CCDiagonal, Phillip Georgiev, que va acabar a la 15ª plaça, deprés de derrotar al francès Schroeder i a l´anglès Van Blerk, i perdre davant Nagy d´Hungria, Malsang de França i Vasilis de Suècia.

I finalment, a la caregoria sots 17 masculina, mala sort al quadre pel jugador de l´Eurosport , Nilo Vidal. La primera ronda es va enfrontar al duríssim francès Dubarry, amb qui va perdre 3/2 , això el va portar a jugar per llocs enderrarits, guanyant als suïssos Scholl i Bernet i perdent davant els galesos Lee i Christopher.