Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ivet Isern i Nacho Fajardo guanyen a la darrera prova del circuit infantil a Can Mèlich. Casahuga i Reillo campions de Veterans

infantil i veterans can mèlich 2014

El passat dissabte 29 de Novembre es va celebrar a les instal.lacions del Can Mèlich de Sant Just Desvern , la darrera prova del circuit infantil i veterans d´esquaix , amb victòries pel jugador de l´esquaix Igualada , Nacho Fajardo , a les categories sots 13 i sots 17 , i de la Ivet Isern a la categoria sots 13 femenina. Victòries dels jugadors del Nat´s de Sant Fruitós de Bages , Joan Casahuga a +40 i Toni Reillo a +50.

Nacho Fajardo va fer el doblet , després de guanyar la final sots 13 al jugador del Club Ciudad Diagonal , Phillip Georgiev per 3 jocs a 0 , i després imposant-se a la final sots 17 al jugador del nick&spa sports de Barcelona Pol Rami , també per 3 jocs a 0. Els tercers classificats van ser , a la categoria sots 13 l´Hugo Lafuente del Lloret, i a la sots 17 el Javi Fajardo de l´esquaix Igualada.

La Ivet Isern va guanyar la categoria sots 13 per davant de la jugadora del Lloret , Ona Blasco  que va ser segona, mentre la tercera posició va ser per la Montse Fajardo de l´Igualada.

Pel que fa als veterans, a la categoria de +40 victòria de Joan Casahuga davant el jugador del Dir Campus Jesús Castán , a semifinals es van imposar a Xavi Hita del Marconi de Terrassa i Toni Reillo respectivament. A la categoria +50 victòria de Toni Reillo també davant Jesús Castán. El tercer classificat va ser l´Emili Burgués del SAF UAB.