Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Edmon López semifinalista al PSA de València 10.000 $

psa 10000 $ Valencia 2014

Dels dies 8 al 13 de Desembre es va celebrar al Olympia Squash de València , una nova edició del torneig internacionl PSA , puntuable pel circuit mundial , amb una dotació econòmica de 10.000 $. Molta presència de jugadors catalans , i la majoria amb actuacions inmillorables.

La gran sorpresa la va protagonitzar l´Edmon López , que va començar el campionat per les prèvies, derrotant al sudafricà Tristan Eysele per 3 jocs a 0. Ja al quadre principal , a vuitens , victòria davant el mexicà Arturo Salazar (PSA , 115) per 3 jocs a 2 , i a quarts de final , increible victòria davant el malaisi Muhd Asyraf Azan (PSA, 66) per 3 jocs a 2, amb un apretat 12/10 al cinquè. A semifinals , derrota davant el potent egipci Andrew Wagih (PSA, 65) , a la postre, guanyador del torneig, per 3 jocs 0.

Molt destacable l´actuació del jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares, amb victòria a prèvies davant el gibraltareny Anthony Brindle per 3 jocs a 0 i derrota davant el galès Joel Makin per 3 jocs a 2, però va entrar a quadre com a lucky loser, on es va enfrontar al danès Kristian Frost ( PSA, 79) i finalista del torneig, amb derrota per 3 jocs a 2, desaprofitant 3 pilotes de partit.

L´altre jugador al quadre principal va ser l´igualadí Bernat Jaume, que va perdre davant el local Alex Garbi (PSA, 113) per 3 jocs a 1. A prèvies, derrotes del Richard Williams davant Tristan Eysele i del Dani Pascual davant Ben Grindrod de Nova Zelanda, i del Xavi Blasco davant Joel Makin.