Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

L´Esquaix català solidari amb els que pateixen A.M.E

PSA closed lloret, totsxlame

Els dies 12 i 13 d´aquest mes de Desembre, es va jugar al Lloret Squash la darrera prova del circuit PSA closed i de tercera categoria , campionat per recaptar fons per l´investigacio de l´A.M.E , una malaltia que afecta al fill del jugador Pipo Molina, i com no podia ser d´una altre manera , hem volgut estar presents a la macrofesta del dia 13 a Lloret.

En aquest cas, els resultats passen a un segon pla, però cal dir que la victòria va ser per l´Igualadí Bernat Jaume, en derrotar a quarts de final al jugador del Malibú de Sabadell , Iker Pajares, en un partit ajustadíssim, per 3 jocs a 2, i ja a semifinals al jugador del CN Sant Andreu, Dani Pascual, per 3 jocs a 0 , així com a la final al local Richard Williams. L´altre semifinalista va ser el Xavi Blasco, també del Lloret, que va plantar batalla al Richard, tot i perdre per 3 jocs a 1.La consolació la va guanyar el Nilo Vidal, derrotant a Nasi Herms per un clar 3 a 0.

El campionat de tercera va guanyar-lo el jugador del Punt Groc, David Olivas, al derrotar a la final al jugador del Geieg de Girona, José Lorenzo. La final de consolació va enfrontar dos jugadors locals, Mateo Lara i Jaume Surier, amb victòria pel primer.

Cal destacar que es va fer una subhasta d´una samarreta del Nick Mathew, signada pel mateix Mathew, Gaultier i Castagnet, gentilesa de l´Àlex Luque, i que va emportar-se el Pere Ortiz , que en un detall que l´honora , va regalar al Pipo. L´esquaix català va posar el seu granet de sorra , gràcies a tots i totes.