Reyes, Polyanskaya, Rivero i Herms s’imposen als Campionats de Catalunya Sots 9 i Sots 11

El passat dissabte 17 de Febrer les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir l’edició del 2024 del Campionat de Catalunya d’esquaix sots 9 i sots 11, masculí i femení, amb molt bona participació jugadors i jugadores de varis Clubs del territori.

A la categoria sots 9 femenina la jugadora del Gestsquash d’Andorra Amelia Polyanskaya es va endur el títol al superar al partit final a Mathylde Baudet també del Gestsquash per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/7, 9/11, 11/9 i 11/8. Van completar el podi Ashley Moreno (Can Busqué, Igualada) tercera classificada i Berta Franco (SAF UAB, Cerdanyola) quarta.

A la categoria sots 9 masculina victòria clara per Marc Reyes (Tipi Park Sports / Squash Project), al guanyar la final a Martí Franco (SAF UAB) amb parcials d’11/4, 11/3 i 11/2. Tercera posició final per Ilian Hotchandani (Gestsquash) a l’imposar-se al partit pel tercer lloc a Arian Gutiérrez (Club Esportiu Mediterrani) per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 11 femenina la final la van disputar Ariadna Rivero (Can Busqué) i Laia Cussó (Tipi Park/Squash Project) amb victòria per Rivero per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/3, 11/5 i 11/2.

Finalment, a la categoria sots 11 masculina el local Pau Herms va aconseguir el títol després de superar a les semifinals Roger Cantoni (Club Natació Sant Andreu), tercer classificat final, per un ajustat 3 a 2 i a la final a Marc Reyes per 3 jocs a 1, amb parcials de 5/11, 11/2, 11/4 i 11/7.