Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Doblet del Club Tennis Sabadell als Play offs de la LLiga Catalana 2023 de Veterans i Squash 57

El passat dissabte 17 de Febrer les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els Play Offs de la Lliga Catalana de Veterans d’esquaix i de Squash 57, amb els vuit equips classificats de la Fase Regular.

A la categoria de Veterans el títol se’l va endur el Club Tennis Sabadell que es va imposar a les semifinals al SAF UAB de Cerdanyola del Vallès per 2 victòries a 0 i a la final al defensor del títol, el Club Natació Sant Andreu també per 2 a 0, amb victòries de Jordi Caupena davant Javi Agruña per un ajustat 3 a 2 i d’Oriol Mestre davant Jesús Alonso per 3 jocs a 0. Prèviament el CN Sant Andreu s’havia imposat al Club Natació Barcelona per 2 victòries a una. Al partit pel tercer lloc el CN Barcelona va derrotar al SAF UAB per 2 a 1.

A la categoria d’Squash 57 domini del Club Tennis Sabadell “A”, imposant-se a les semifinals al C.N. Sant Andreu per 3 a 0 i a la final al Club Euro Sport de La Pineda per 2 victòries a 1. Leo Torrecilla donava el primer punt als de Sabadell a l’imposar-se a Santi López per 2 jocs a 0, Nilo Vidal empatava l’eliminatòria al derrotar Albert Codina per un ajustat 2 a 1. Finalment, Xavi Silvestre donava el títol als de Sabadell al guanyar per 2 jocs a 0 Nando Navas. La tercera posició final va ser pel CN Sant Andreu, que es va imposar per 2 a 1 al Club Tennis Sabadell “B”.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=B963CF0D-4C82-478F-804E-8921F91C0C8C