Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Phillip Georgiev guanyador a Sant Vicenç de Castellet

2ª Categoria CEAC 2018

El passat Dissabte dia 30 de Juny, es va celebrar la 9a prova del circuit de 2a categoria d’esquaix a les instal·lacions municipals de Sant Vicenç de Castellet, organitzada pel Club Esquaix Atlètic Castellet.

El guanyador final va ser el jove jugador del Club Ciudad Diagonal d’Esplugues de Llobregat, Phillip Georgiev, que va derrotar en la final a la campiona de Catalunya Absoluta Sofía Mateos del Club Natació Sant Andreu per 3 jocs a 1. Georgiev es va avançar 2 jocs a 0, amb parcials de 11/7 i 11/6, Mateos va guanyar el tercer per 11/8, però finalment el jugador búlgar resident a Catlunya va acabar el partit guanyant el quart per 11/7. A les semifinals Georgiev i Mateops van derrotar als jugadors del Saf UAB de Cerdanyola de Vallès, Jesus Castán i Gabriel Morales respectivament per 3 jocs a 0. Castán es va imposar a Morales en la disputa pel tercer i quart lloc, en un emocionant partit, per 3 jocs a 2, remuntant un 2 a 0 advers.

Els quarts finalistes varen ser, el barceloní Alejandro León, el local Gerard Montaño, Oriol Alfonso del Squash Montjuic de Palau Solità i Plegamans i Asier Ramirez del Club Euro Sport de Salou.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=65AD38E5-6EE0-42C7-AAA7-3EBCEE4D0073