Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Edmon López campió del II Open La Liga 4 Sports a Madrid

II Open La Liga 4 Sports Madrid 2018

El pavelló Municipal de Tres Cantos, a Madrid, va acollir els passats dies 15 al 17 de Juny, el II Open La Liga 4 Sports d’esquaix, prova puntuabe pel circuit estatal, i amb presència de 3 jugadors i 2 jugadores representants de la Federació Catalana.

A la categoria masculina brillant victòria d’Edmon López (Nick Spa & Sports). López repeteix el títol aconseguit a Pamplona al I Open La Liga. L’Edmon, cap de sèrie número 1 i actual num. 59 del rànking mundial PSA, es va desfer als quarts de final del madrileny Sergio García per 3 a 0, mentre que a les semifinals va fer el mateix amb el castellonenc Alex Garbi, no sense dificultats, superant-lo finalment per 3 jocs a 2. A la final l’esperava el galleg Carlos Cornes, al qui no havia derrotat mai. Cornes, 102 al rànking PSA, havia accedit a la final després de derrotar als quarts de final al galleg resident a València, Víctor Reguera i a les semifinals al també galleg Pascal Gómez, 382 PSA. La final, força disputada els dos primers jocs, va caure finalment del cantó del de Sant Just Devern, amb victòria per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/5 8/11 11/4 i 11/7.

Bona actuació de Nilo Vidal (Eurosport Estival de Salou, PSA 320), accedint als quarts de final després de desfer-se del jugador de Castella-Lleó Daniel Huerta a primera ronda i d’Ivan Flores als vuitens de final, ambdós per 3 a 0. El galleg Pascal Gómez el va eliminar als quarts al derrotar-lo per 3 a 0. Joel Jaume (Esquaix Igualada) va caure als vuitens de final contra el mateix P.Gómez per 3 jocs a 1.

A la categoria femenina les dues jugadores catalanes, Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) i María Pajares (Malibú Esportiu, Sabadell), van caure als quarts de final, davant la canària María González i la gallega Marta Domínguez respectivament. Cal destacar el partit de Mateos davant González, molt disputat, on Mateos va caure tot i haver tingut vàries pilotes de partit. Finalment 3 a 2 per la canària amb un parcial de 7-11,11-6,11-8,12-14,14-12. La campiona va ser la murciana Cristina Gómez (PSA, 92) a l’imposar-se a la final a la jove gallega Marta Domínguez per 3 jocs a 0.

Transmissió: